Wentelteefjes Bali-stijl // Video Recept

Lunch, Ontbijt, Recepten  /   - 

Zoals je ongetwijfeld weet, woont Daisy een groot deel van het jaar op Bali. En ook ik ben inmiddels verkocht. Zeg je vakantie, dan zeg je Bali. En dat is natuurlijk niet zomaar. Op Bali kun je namelijk zonder enige moeite, gezond en vooral heel erg lekker eten. In bijna alle ontbijt, lunch en dinertentjes staan er enkel verse en gezonde gerechten op de kaart. Van prachtige smoothiebowls en mega gezonde salades tot verse visgerechten of een verantwoorde saté ajam (kipsaté). Vrijwel alles is helemaal I Love Health proof.

A sweet Kiss from Crate Cafe, Bali

Om even een voorbeeldje van zo’n fijn tentje te noemen: Crate. Crate is sowieso onze nummer 1 op Bali als het om ontbijt/lunch gaat. Waarom, dat vertelt Daisy in deze blog. Even lezen (of vooral de plaatjes bekijken), en je snapt het. En aangezien we nooit genoeg krijgen van de heerlijke gerechten van Crate, hebben we een aantal recepten gewoon mee naar huis genomen. Want zeg nu zelf, een beetje warmte uit Bali kunnen we wel gebruiken toch?! In de video hieronder legt Daisy uit hoe je THE KISS maakt, haar favo gerecht bij Crate.

>>Wil je meer gezonde Bali tips? Lees dan deze blogs!>>

The Kiss || Wentelteefjes met vers fruit en kokos

EET SMAKELIJK!

Geniet van je wentelteefjes Bali-stijl!

>>Wil je ondergedompeld worden in Bali tips, check dan onze nieuwe site: I LOVE BALI!>>

Liefs Daisy & Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  1. Ziet er toppie uit! Die gaat in mijn receptenboekie. Heb je miss ook een recept voor de nalu mavericks bowl als je die kunt kent.. Was zo lekker haha!