I Love Health enquête || Vul in en win het I Love Health boek!

I Love Health boek, Win  /   - 

I Love Health bestaat al bijna 3 jaar! En in die tijd zijn er veel dingen veranderd. Meer blogs, inhoudelijk andere info, meer recepten en (hopelijk!) betere foto’s. Qua design en look & feel is de site wel zo goed als hetzelfde gebleven. De hoogste tijd voor een frisse wind dus! Misschien ook inhoudelijk, maar in elk geval qua lay out. Een wie kan ons beter de goede richting op sturen dan jullie, de trouwe bezoekers? We zouden het super fijn vinden als jullie 3 minuutjes van jullie kostbare tijd zouden willen besteden aan het invullen van de I Love Health Enquete 2015. Op deze manier kunnen we I Love Health voor jullie nog leuker, interessanter en mooier maken!

Win I Love Health boek

Onder alle respondenten verloten we het nieuwe I Love Health boek! Need i say more? Je hoeft op het eind van de enquête alleen je e-mail adres in te vullen. Dit is niet verplicht als je liever anoniem blijft.

I Love Health enquête

Powered by Typeform

 

Vul de enquête in en maak kans op het I Love Health boek!

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

omslag cover i love health boek

Alvast heel erg bedankt!

xxx

Daisy

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties

 1. HOERA!

  DE WINNAARS VAN HET I LOVE HEALTH BOEK ZIJN BEKEND!

  Chantal Vrienten

  VAN HARTE GEFELICITEERD!

  Wil je een mail sturen naar mail@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan zorgen we er voor dat je het boek zo snel mogelijk in huis hebt! Alvast heel veel plezier ervan!

  Aan alle andere deelnemers. Super dat jullie de tijd hebben genomen de enquête in te vullen! We zijn de resultaten aan het doornemen en hebben al heel wat waardevolle tips lang zien komen!

  Liefs,
  I Love Health