What’s New maart 2017

Food, Health  /   - 

Een nieuwe maand betekent nieuwe (gezonde) ontdekkingen. En daar worden we bij I Love Health blij van! Alle nieuwe gezonde pareltjes die een vermelding meer dan waard zijn, vind je in deze blog!

Activated charcoal water

In Bali zag ik het al vaker in voeding: charcoal. Ze gebruiken het bijvoorbeeld in hamburgerbroodjes en zelfs in croissants! Pikzwarte broodjes dus! En nu zien we in Nederland ineens activated charcoal water bij Albert Heijn. Wat is het charcoal? Klinkt chique-de-friemel, maar het is eigenlijk gewoon houtskool. Water met houtskool dus. He wat? Houtskool? Drinken? Ja! Even een turbo lesje met de voordelen. Activated charcaol water werkt ontgiftend en helpt zogezegd bij het detoxen van je lever. Het helpt tegen de gifstoffen in je eten. Ook wordt er gesproken over dat het een anti-katermiddel zou zijn. Ha! Over de smaak hoef je je geen zorgen te maken. Ondanks dat de inhoud er gitzwart uit ziet, wordt de smaak beschreven als een mix van water, agave, citroen, limoen en gember. Nu te koop als sapje bij de Albert Heijn.

houtskool water

 

100e Happinez!

Het is feest, want Happinez heeft haar honderdste nummer uitgebracht! Honderd dikke oplagen, vol met.. uh.. Happiness! Het tijdschrift komt 10 keer per jaar uit en bestaat uit tips die helpen jouw geluk te vinden, veel interessante informatie en iedere keer weer bijzondere verhalen. Om dit jubileum te vieren wilt Happinez (samen met hun lezers) 100 dagen op zoek gaan naar wat je gelukkig maakt. Geluk kun je namelijk leren! In dit nummer geven ze dan ook 100 inspirerende en praktische tips om je geluk te vinden. Zoals hoofdredacteur Marije de Jong zelf zegt ”Geluk is geen zweverig gedoe voor de happy few: Het is een thema waar ieder mens iedere dag mee te maken heeft en waar je actief aan kunt werken. Iedereen kan het.” Deze speciale uitgave ligt nu in de winkels. Go get it now! Happinez what's new maart 2017

Body Shop – Fresh nude cushion foundation

Ik denk dat iedereen bijna wel kan beamen dat als je The Body Shop binnenloopt je overwhelmed wordt door de heerlijke geur die daar rondhangt. Dat is ook precies wat ik dacht toen ik deze foundation opende!  Naast de lekkere geur heeft de foundation nog een aantal andere voordelen. Eigenlijk ben ik normaal niet zo van de foundation, maar deze bracht daar verandering in. Hij voelt erg licht aan en heeft een natuurlijke uitstraling.  Zo biedt ’ie een bescherming met SPF 25 PA++ en 24 uur hydratatie. Ook zorgt de spons ervoor dat je de juiste hoeveelheid gebruikt, zonder dat er vlekken op je gezicht komen. Doorgaan? Ja. Als bonus is het product 100% vegan, hygiënisch en geschikt voor een gevoelige huid. What’s not to like? cushion foundation

Obrigado Kokoswater

Laatst kreeg ik een pak Obrigado Kokoswater thuis gestuurd. Vind ik gelukkig helemaal niet erg. Mensen met een talenknobbel weten misschien wel dat de naam van dit water ’bedankt’ betekent in het Portugees. Dankbaar voor dit frisse kokoswater, zoals ze zelf aangeven. 100% natuurlijk kokoswater en niks anders. Ze gebruiken de meest verse, beste en groene kokosnoten. Er wordt dan ook niets aan toegevoegd. Volgens Obrigado begint een perfect resultaat met een perfecte start. Dat is ook de reden dat ze de kokosnoten van de beste palmboom ter wereld gebruiken: De Brazilian Green Dwarf. Ze hebben een uniek extractie systeem ontwikkeld wat er voor zorgt dat het kokoswater dezelfde smaak heeft als wanneer je het direct uit de kokosnoot drinkt. Als enige ter wereld – zoals ze zelf beweren. Genoeg redenen om te proberen dacht ik zo! En natuurlijk: Orbrigado voor het kokoswater. obrigado kokoswater

Rude Health – CACAO

Rude Health is een Engelse uitdrukking met de betekenis dat je vol positieve energie zit. Het merk staat vooral bekend om de producten die zij maken als granola, muesli, repen en porridge. Hiervoor gebruiken zij simpele, maar voedzame ingrediënten. En er is goed nieuws! Rude lanceert drie nieuwe producten die cacao bevatten. Namelijk granola met nibs, vegan porridge en een energiereep met zoete aardappel. Eat right, stay brilliant is hier het motto. Ze gebruiken ingrediënten die je zelf ook in je keuken zou hebben. En ze houden het zo natuurljk mogelijk! Zelf vind ik hun producten heerlijk en de nieuwe producten met cacao maken mij al helemaal blij. Try for yourself! Rude Health is te koop in verschillende gezondheidswinkels zoals bij Holland & Barrett.

Rude Health cacao

Had jij deze producten al ontdekt? Of heb je zelf deze maand nieuwe ontdekkingen gedaan deze maand? Laat het weten in de comments! Vinden wij leuk!
Liefs,
Sterre & Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  1. Hé, wat grappig dat zwarte sapje! Daar ben ik wel heel erg benieuwd naar! De ingrediënten zien er in ieder geval goed uit. Die producten van Rude Health lijken me ook heel lekker.