VIDEO || 10 minute workout STRAKKE BUIK – door mij en mijn zusje!

Sport  /   - 

O, wat was dit leuk om te doen: samen met mijn zusje Debby workout video’s opnemen voor Fashionchick.nl! Dat ik dit met Deb deed was niet zo raar: ten eerste is het natuurlijk veel leuker en minder eng om dit samen met je zusje samen te doen. Maar ten tweede, en misschien nog wel belangrijker: Deb is personal trainer en heeft een eigen bootcamp bedrijf (I Love 2 Workout – leukste bootcamp van Amsterdam – just saying…. haha!), dus zij weet ALLES van leuke, goede en effectieve trainingen. Veel meer dan ik!

Fashionchick kennen jullie natuurlijk wel als te gek fashion platform. Al zo’n twee jaar ben ik gastblogger voor deze leuke site. Omdat maart op Fashionchick in het teken staat van health, hebben zij mij en mijn zusje gevraagd voor deze 10 minute workout video’s. En zo doken we pas de studio in met camera team om 4 10 minute workout video’s voor jou op te nemen. Lachen, gieren, brullen… dat kun je wel zien in de bloopers aan het eind van de video ?

Heb je de eerste video over het trainen van strakke benen & billen al gezien?!

Video 10 minute workout strakke buik

In deze tweede video van de Fashionchick workout serie met Deb & Dais (onze echte bijnamen zal ik je besparen!!) trainen we de buik in 10 minuten. Deb legt je precies uit hoe je een strakke buik kunt krijgen. Want het kan zeker! Maar zijn daar alleen buikspieroefeningen voor nodig… of kun je beter iets anders doen? Kijk de video, dan weet je het!

Joe! TRAINSE!!! Plank ik nog even verder 😉 workout buik, planken fashionchick, debby daisy, workout strakke buik

Hoe vind je deze ‘workout strakke buik’?! We zijn benieuwd naar je ervaring!! Laat het ons weten in de comments onder deze blog. Vinden we leuk!

x Dais & Debby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *