Winterse antioxidant shot van Pure Inventions

Beauty, Food, Health  /   - 

De langste dag is net geweest, zo nu en dan valt er wat sneeuw uit de lucht en we cocoonen ’s avonds lekker op de bank met de kaarsjes aan. Met andere woorden: hallo winter! Naast alle knusse, warme gezelligheid, vraagt je lichaam tijdens de winter wel om extra aandacht en bescherming. Want we hebben allemaal wel eens last van een griepje, verkoudheid of blaasontsteking tijdens de winter, toch?

Pure Inventions introduceert deze winter een nieuw antioxidant shot: Cranberry Elderberry. Deze speciale wintersmaak beschermt je lichaam tegen kwaaltjes die vooral in de winter op de loer liggen. Cranberry’s zitten vol anti-oxidanten, vitaminen en mineralen en helpen blaasontsteking voorkomen en vlierbessen (elderberry) helpen bij griep en verkoudheid en ondersteunen het immuunsysteem. Pure Inventions Cranberry elderberry

Wat is Pure Inventions?

Pure Inventions is een hoog geconcentreerde antioxidant extract dat een simpel glas water verandert in een heerlijk beauty drankje met de antioxandant kracht van 15 koppen groene thee. Very healthy dus!

Cranberry

Cranberry’s zijn supergezond! Ze behoren inmiddels tot de vruchten met het hoogste percentage anti-oxidanten en helpen zo veroudering tegen te gaan. Ze zijn rijk aan mineralen (o.a. kalium, ijzer, en magnesium) en bevatten een hoge dosis vitamine A, B en C. Bovendien ondersteunen cranberry’s de nieren en spijsvertering en bevatten ze bewezen werkzame stoffen ter preventie van blaasontsteking, iets waar we niet op zitten te wachten!

Elderberry (vlierbessen)

Vlierbessen hebben antivirale eigenschappen en hebben een positieve invloed op het afweersysteem. Vlierbessen, het sap of vlierbesextract wordt van oudsher dan ook gebruikt bij verkoudheid en griep en helpt het lichaam te reinigen en het immuunsysteem te versterken. Pure Inventions - cranberry with elderberry Pure Inventions zit in een flesje van 200 ml en beschikt over een pipetje. Met dit pipetje doe je de gewenste hoeveelheid (hoe meer, hoe sterker van smaak) in een glas water. Maar je kunt het ook door je thee, yoghurt, sap of ijs doen. Super handig dus! Ik vind het zelf vooral lekker door een glas water en door mijn biogarde met het ontbijt.

Adviesprijs €45,00 (200ml) en verkrijgbaar via Skinnovators.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *