SALE+WIN Odlo wintersportkleding bij Vente-Exclusive

Fashion, Win  /   - 

Er goed uit zien hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat is het motto van Vente-Exclusive.com. En daar houden we dan weer van he 🙂 Op deze site vind je populaire mode- en lifestylemerken met hoge kortingen tot wel 70%. Je kunt het aanbod bekijken door lid te worden, en dit is zo gepiept. Ze werken samen met verschillend merken wat resulteert in een wisselend en gevarieerd aanbod.

Vente-Exclusive.com heeft vanaf vandaag een nieuwe sale online staan van het mooie Noorse wintersportmerk Odlo met kortingen tot wel 70%! Odlo staat bekend om haar hoge kwaliteit en high-tec stofjes. Dit zorgt voor lichtgewicht maar toch heerlijk warme skikleding. Aangezien ik over 1,5 week op wintersport ga (mits er sneeuw ligt), ben ik al helemaal in wintersportsferen! Daarnaast heeft het merk ook hele fijn hardloopkleding. Odlo verzorgt de kleding van verschillende olympische atleten. Dat zegt al genoeg toch? Hier een aantal van onze favorieten uit de collectie. odlo muts en trui daisy Odlo wintersport vente-exclusive Om de sale van Odlo op Vente-Exclusive.com te vieren mogen we 3 keer een Odlo Evolution Warm Baselayer shirt weggeven!

Odlo Evolution Blackcomb Baselayer shirt twv €80

  • Een multifunctioneel ondershirt dat je lichaam warm houdt zelfs onder langdurig koude omstandigheden.
  • De super geavanceerde stof zorgt dat je niet gaat zweten en je lichaam wordt geventileerd.
  • De capuchon kun je over je hoofd trekken zodat je gehele nek en hoofd ook warm blijft.
  • Super comfortabel en gedeeltelijk gemaakt van gerecyclede materialen.

odlo

Hoe kun je een Odlo Evolution Blackcomb shirt winnen?

  • Like de Facebook pagina van Vente-Exclusive.com en I Love Health.
  • Klik op VIND IK LEUK onder aan deze blogpost.
  • Laat in de comments weten waarom jij het Odlo shirt graag wil winnen (vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kunnen we de winnaars moeilijk traceren!).

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

Heb je niet gewonnen? Tot 10 januari kun je via Vente-Exclusive.com Odlo kleding met met kortingen tot wel 70% bestellen!

odlo

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

25 reacties

  1. HOERA!

    DE WINNAARS HET ODLO BLACKCOMB SHIRT ZIJN BEKEND!

    Willemijn Groen, Samira Haj Amar & Marissa de Bruin

    VAN HARTE GEFELICITEERD!

    Willen jullie een mail sturen naar mail@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan zorgen we er voor dat jullie het shirt zo snel mogelijk in huis hebben! Alvast heel veel plezier ervan!

    Aan alle anderen: Heel erg bedankt voor de deelname en leuke reacties!

    Liefs,
    I Love Health

  2. Jij inspireert mij!!! Niet alleen om gezond te eten maar ook om meer te bewegen. Ben nu aan de lessismore! Bedankt daarvoor.
    Dus ik doe (weer) graag mee met jou en de winactie

  3. Omdat ik aan het afvallen ben en het daardoor de hele dag verschrikkelijk koud heb.. Zeker straks op wintersport! Mooie tegenprestatie ipv warme chocomel met slagroom.

  4. Hier in het noorden kan ik wel wat warms gebruiken. Toch zou ik het mijn 2 kinderen die op de fiets door weer en wind paardentherapie volgen ook enorm gunnen. Ik heb geen auto en doe dus alles per fiets of op de wandelschoenen en daar is dit fantastische shirt ook ideaal voor. duimen maar

  5. Ik wil dit super graag winnen omdat ik het hardlopen weer op wil pakken maar de winter vooralsnog als een excuus gebruik om het uit te stellen. En dat kan natuurlijk niet met dit shirt 🙂

  6. Het goede voornemen voor dit jaar is om meer te gaan bewegen, om zo de kilo’s die het negatieve bijeffect waren van het voornemen van 2015 er af te werken 🙂 Vanwege algeheel “druk” heb ik me voorgenomen om te gaan (hard)lopen. Zeker nu het er toch naar uitziet dat we eindelijk winterweer krijgen, zou dit shirt een uitkomst zijn om van dit voornemen een gewoonte te maken.

  7. Jajaja!!!! Na een jaar in de kreukels volgende maand naar Kaprun om te snowboarden. Super veel zin in!! En dat shirtje kan ik wel gebruiken dan!! ❤️

  8. Op dit moment zijn er geen vakantieplannen (al dan niet voor wintersport), maar wat niet is kan altijd nog komen. Maar dit shirt lijkt me ook al reuze handig voor koude winterdagen hier in Nederland. Ik ben een ontzettende koukleum. Zodra de temperatuur onder de 22 graden Celsius komt, vind ik het al niet meer leuk.

  9. Hoi! Wauw, wat een prachtig thermo shirt! Ik ben al een tijdje op zoek naar één waarin ik mij ook kan vertonen als mijn snowboard jas uit gaat, bijvoorbeeld tijdens de après ski! En deze voldoet helemaal aan die wens! Ik doe graag mee!
    Liefs Laura

  10. Wat een super toffe winactie! Ik vertrek over een maand naar Estland om daar een half jaar te gaan studeren. Nu zag ik vandaag het weerbericht daar… -16 en wintersporten krijgt een hoog cijfer! Ik ben nog nooit op wintersport geweest, maar ben van plan daar te leren skiën en/of snowboarden wanneer dat kan! Ook wil ik het hardlopen doorzetten in die 5 maanden. Met die temperaturen vér onder nul kan dit alleen maar lekker warm zijn! Het lijkt me dus super om te winnen!!

    Oh, en heeeeel veel plezier op wintersport natuurlijk!!!

  11. Whow wat gaaf. Na twee jaar gezond eten en inmiddels paar kleding meteen kleiner is mijn wintersporttkleding echt te groot. Dit zou een perfecte vervanging zijn

  12. Wauw supergaaf! Ik ga in de voorjaars vakantie voor mijn studie naar Finland en daar is het behoorlijk koud! Dit shirt zo echt ideaal voor mij zijn! Lekker ’s ochtende een rondje hardlopen in Helsinki. Ik doe zeker mee xxx

  13. Allereerst: Heel veel plezier op je wintersport, en inderdaad hopen dat er sneeuw ligt :).
    Maar, ik ga eind Januari ook op wintersport, na veel gedoe. Twee maanden terug zijn mijn kruisbanden ingescheurd, wat niet helemaal handig is als je vakantie al is geboekt. Nog steeds ben ik drie keer per week hard aan het krachttrainen (via mijn fysiotherapeut) om sterk genoeg te zijn voor het snowboarden! Ook wil ik volgend jaar graag mijn Anwärter gaan halen, liefde voor snowboarden. Het is echter allemaal niet heel goedkoop, en aangezien ik maar één thermoshirt is is dit niet zo heel fris… Om zo’n stylish en goed shirt te winnen zou echt top zijn!

  14. Ah dat klinkt goed zeg! Ik ga in de voorjaarsvakantie naar Oostenrijk en kan niet wachten! Zeker met dit winterse weer buiten sta ik te trappelen om die skischoenen weer aan te mogen trekken, minstens 1 keer per dag zeggen we hier thuis wel niet hoeveel zin we erin hebben. Herkennen jullie dat? De voorpret is soms net zo leuk als het skiën zelf! Hihi!
    Ik waag zeker een kansje! Niet geschoten is altijd mis, toch?