Honderden vrouwen (en mannen!) hebben het Less is More afslankprogramma dat wij al drie jaar lang op rij in januari lanceerden gevolgd. Vele succesverhalen volgden daaruit. Die delen we graag met je!

Reviews Less is More

Loes

Wij hebben met heel veel smaak het programma gevolgd! Morgen beginnen we opnieuw 🙂 Ik ben 6,7 kilo kwijt en mijn vriend is 5,8 kilo lichter. Los daarvan voelen we ons een heel stuk beter, fitter en energieker. We zijn dus heel enthousiast!

Claudia

Sinds januari is het Less is More e-book, editie 3, mijn leidraad qua voeding. Super handig voor mij, vooral qua variatie en zelf niet al te veel te hoeven bedenken (meerdere intoleranties, druk met werk, sporten etc). Eindelijk komt mijn stofwisseling weer een beetje op gang na twee jaar geleden te zijn gestopt met roken!! (En helaas 10kg te zijn aangekomen zonder dat eraan te hebben gegeten). De afgelopen twee jaar at ik veel minder qua calorieën en koolhydraten, ben ik bij twee verschillende diëtisten geweest en heb ik nog allerlei andere dingen geprobeerd. Maar sinds ik eet volgens Less is More editie 3 val ik eindelijk een beetje af! 🙂 Ik ga nu ook de zomer editie 2 aanschaffen!

Yentl

Ik ben ondertussen 2 weken bezig met het ‘Less Is More-programma’ en ik vind het fantastisch! Je kan het niet vergelijken met een dieet. Het is je levensstijl die je positief aanpast en perfect kan door zetten na het programma. De recepten zijn stuk voor stuk lekker en ik heb geen last van een hongergevoel doordat er voldoende (gezonde) tussendoortjes in verwerkt zijn. Daarnaast is het makkelijk te combineren met mijn werk (vaak avondwerk) aangezien bijna alle recepten geschikt zijn om op voorhand te maken en ik het gewoon kan meenemen. De grootste pluspunten voor mij zijn: de boodschappenlijst die er wekelijks bij zit, ik hoeft niet steeds na te denken wat ik ga eten waardoor ik veel tijd bespaar, veel variatie en het is makkelijk vol te houden! Al na enkele dagen voelde ik een enorm verschil op vlak van mijn gezondheid. Ik kreeg meer energie en raakte steeds gemotiveerder. 1x per week ga ik op de weegschaal staan, eentje die ook mijn vetpercentage meet. Vandaag was mijn 2de keer op de weegschaal sinds ik het programma volg. Ik kon mijn ogen niet geloven. Op 2 weken tijd ben ik 2 kilo verloren van mijn vetpercentage en ook mijn totaalgewicht is met een kilo gedaald. Ik ben enorm tevreden en zou het iedereen aanraden!

Miriam B.

Ik ben afgelopen zondag aan het einde gekomen van jullie lessismore e-book en ik vond het heel fijn!! Het is prettig om houvast te hebben en te weten wat je ‘mag’ eten op een dag. Waar ik achter kwam door dit e-book is dat ik normaal gesproken iets te veel (wel gezond) at om te kunnen afvallen. Ik wilde absoluut geen dieet volgen of het idee hebben dat ik bepaalde producten niet meer mocht eten, omdat ik mezelf ken en dat nooit zou kunnen volhouden mijn hele leven lang. Ik wil normaal kunnen eten en dit ook voort kunnen zetten na het volgen van het e-book. Met dit programma kan dat! Daarnaast deel ik jouw visie over de 80/20 regel en zo zit ik zelf ook heel erg in elkaar.
Met dit e-book heb ik geleerd dat je dit ook makkelijk kan volhouden. Daarnaast vond ik de recepten afwisselend, heb ik leuke ideeĂ«n opgedaan voor tussendoortjes. In totaal ben ik 4 kilo afgevallen. Ik heb me redelijk strikt aan het programma gehouden, behalve sommige weekenddagen.
Omdat er nog wel iets af mag, gebruik ik jullie e-book en de recepten op de website als richtlijn en deel ik mijn dagen zelf in.

Nina K.

En dan over het Lessismore programma. Wat een geweldig timing (niet zo gek met alle goede voornemens van iedereen, maar ik was er erg blij mee). Juist ook de motivatie om te weten dat er meer mensen meedoen. Ik ben erg fan van je recepten en ook in het Lessismore programma vond ik eigenlijk alles om te smikkelen. En dat vind ik echt bijzonder, iedereen heeft toch een andere smaak. Samen met een collega maakten we (en nog steeds) elke keer een andere lunch voor elkaar. Het is allemaal erg afwisselend en vers, heerlijk! Voor mij een goede start van het nieuwe jaar en een motivatie om gezond te eten. Binnen twee weken viel ik twee kilo af alleen doordat ik tussendoor ziek ben geweest stond het even stil. De weekenden blijven voor mij lastig, maar ik vind het super fijn om te weten dat ik in ieder geval doordeweeks goed bezig ben.

Anne D.

De 4 weken met weekmenu’s zitten erop! Ik heb er veel aan gehad en buiten dat ik 4 kilo kwijt ben, is er nog iets gebeurd waar ik erg blij mee ben: ik ben van mijn eczeem af!! Ik had nooit gedacht dat dat een gevolg zou kunnen zijn. Ik heb bij een allergoloog en dermatoloog gelopen en mijn eczeem op mijn hand zou iets zijn wat er altijd zou blijven zitten, wat zou komen en gaan en vooral weer komen. Sinds ik jullie weekmenu’s ben gestart en op deze manier geraffineerde suikers vermijd, is het volledig verdwenen! Echt helemaal top!!

Anouk H.

Heb met veel plezier (meestal dan haha) jullie dagmenu’s gevolgd. Moest wennen aan t vooraf plannen en voorbereiden. Werd minder naarmate ik alle basisspullen in huis had. Er zijn me paar dingetjes opgevallen bij bepaalde recepten maar weet t zo niet uit mijn hoofd, zal t nog ff opzoeken en laten weten maar wilde nu alvast wat foto’s van de gerechtjes delen en zeggen dat ik t echt een top E-book vind!! Zit heel erg goed in elkaar! Ik blijf dit zeker voor n groot deel volgen met nieuwe recepten als toevoegingen.

Enthousiast geworden en wil je ook aan de slag met Less is More? We hebben inmiddels 2 e-books

– Less is more e-book #3 & online coaching – download hier

Less is More e-book #2 – download hier

Less is More e-book #1 – download hier

Header_Blog_2 less is more, reviews less is moreHeb jij ook een review of ervaring die je wilt delen n.a.v. het volgen van een Less is More e-book, mail die dan naar info@ilovehealth.nl. Vinden we leuk!

Liefs,

Daisy & Susanne