Inmiddels zijn al tientallen leuke meiden van 18 tot 41 jaar oud mee geweest op retreat naar Bali. Hier lees je een aantal reviews over hun ervaringen!

Magali: De ene dag thuis nog een van Daisy’s recepten aan het klaarmaken en de andere plots met Garuda onderweg naar Bali. Een week vol leuke en sportieve activiteiten met een kleine groep onbekende meiden, was het beste wat me ooit is kunnen overkomen. Helemaal verliefd geworden op het prachtige Canggu, met zijn leuke plekjes en relaxte sfeer en ondertussen ook leuke mensen leren kennen.
Elke ochtend een healthy smoothie bowl of iets anders lekkers en een paar heavy beach bootcamps waren voor mij dé toppers van deze retreat! Het is dankzij deze ervaring dat ik een enorme boost kreeg en zo ook mijn stressvolle job heb opgezegd. De tijd die ik heb gehad om uit te zoeken waar ik gelukkig van word doen me nu uitkijken naar een totaal nieuwe uitdaging die draait rond gezondheid en voeding. Dankjewel Daisy voor deze onvergetelijke en life changing experience!
Macha, 27 jaar: Ik ben oktober 2016 mee geweest naar de I Love Health Retreat op Bali. Wat was dit gaaf! Precies wat ik zocht: een week vol leuke en sportieve activiteiten, bizar lekker en healthy eten, een super toffe groep meiden om je heen en genoeg tijd om zelf op ontdekkingstocht te gaan op Bali. Iedere dag staat er wel een sporty activiteit op de planning; bootcampen, surfen, yoga, etc. Vaak in de ochtend of aan het einde van de middag. De activiteiten zijn super leuk en tot in de puntjes geregeld. Net als het eten overigens. Daisy laat je kennis maken met de meest hippe en healthy tentjes in Canggu. Ik heb nog nooit zo lekker gegeten. Ook krijg je voldoende tijd en mogelijkheden om zelf op ontdekkingstocht te gaan op Bali. En ook daar helpt Daisy je graag bij. Kortom, voor mij was het een onvergetelijke ervaring. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt, de mooiste plekjes van Bali ontdekt en daarbij ook nog heerlijk gesport en gegeten. Een aanrader en hij staat bovenaan mijn lijstje met mooiste reisjes!

Christina, 41 jaar: Ik ging voor het eerst in m’n eentje met vakantie. Super spannend, ik ben niet zo’n einzelgänger. Daarom dacht ik; als ik nou eerst een weekje een retreat doe, dan is de overgang wat minder groot. Bovendien wilde ik een combinatie van actief en relaxen. Via via kwam ik bij Daisy terecht. Die retreat op Bali leek me wel wat. Was wel wat sceptisch (met name omdat het allemaal jonge meiden waren die tot dan toe mee waren gegaan..) dus ik heb van te voren met Daisy afgesproken en ze heeft me overtuigd. Gelukkig! Het was FANTASTISCH! Wat mij betreft de perfectie combinatie van actie en relaxen. Lekker veel sporten, yoga, gezond en heeeeerlijk eten en surfen… nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden! Super leuke, diverse groep en ondanks dat ik verreweg de oudste was, een leuke klik met de meiden. Ben zelfs de 2 weken na de retreat nog met 4 meiden doorgereisd en ik ben dus geen dag meer alleen geweest. Zie ze nog steeds, super leuk! Een absolute aanrader.

Sanne, 26 jaar: De I Love Health Retreat Bali, een retreat zoals het hoort te zijn. Lekker bezig zijn, lachen, genieten en bovenal heerlijk eten. Bij een retreat dacht ik al snel aan sapjes en vooral met je lichaam bezig zijn. Die sapjes waren er, maar niet alleen sapjes. Ook heerlijk eten! Allemaal super goed geregeld door Daisy. We ontvingen eetbonnen van diverse leuke eettentjes in Canggu. Dus je was geheel vrij in waar en wanneer je wilde eten. Je kon alleen gaan of juist met meiden uit de groep. Vooral met je lichaam bezig zijn? Dat deden we: bootcamp, surfen, yoga, een personal training, mountainbiken tussen de rijstvelden, allemaal zo onwijs tof! Dat het meer automatisch is dan “overdreven” sporten. Plezier stond voorop naar mijn idee. Maar zin in een momentje voor jezelf? Dat kon ook. Niks moest, alles mocht en kon. Het ultieme vakantiegevoel als je het mij vraagt! #tipvansanne

Marloes, 31: Wat ik zo fijn vond aan de I Love Health Retreat op Bali is dat de dagen niet volgepropt waren met activiteiten en dat iedereen flexibel was en af en toe ook zijn eigen plan trok. Het was de perfecte combinatie tussen samen en tijd ‘to do whatever‘. Ik heb ook nog nooit zo gezond gegeten en dat ik het ook echt allemaal lekker vond. Waarom is het thuis altijd niet te eten?
Kim, 34: In oktober 2016 heb ik op Bali de ILH retreat gedaan en wat een fijn weekje was dat! Ik had vooral even behoefte aan tijd en aandacht voor mezelf en toen ik deze reis voorbij zag komen heb ik niet lang getwijfeld. Een beetje een impuls beslissing, maar een die ik zo weer zou nemen. Het was echt fijn om elke dag lekker actief bezig te zijn en vooral het mountainbiken vond ik super leuk. Maar ook de bootcamp op het strand ’s ochtends vroeg was, hoewel zwaar, ook erg lekker! Verder was het een fijne balans tussen groepsactiviteiten en tijd voor jezelf en dat alles onder het genot van super lekkere en gezonde maaltijden. Bali is echt een walhalla voor mensen die van gezond maar bovenal super lekker vers eten houden. Het leuke was ook dat de groep meiden heel divers was (uit alle windstreken van ons landje en met allerlei achtergronden) en tegelijkertijd ook ‘like minded’ dus dat zorgde voor een hele leuke klik. Kortom, voor mij een zeer geslaagde week!

lunch the shady shack i love health retreat bali (1)

BewarenBewaren

BewarenBewaren