Adriana Lima’s 6-hour Victoria’s Secret workout!

Health, Sport  /   - 

Hoe zorgde Adriana Lima ervoor dat ze acht weken na haar bevalling fit op de Victoria’s Secret-catwalk kon verschijnen?

Het leven van een Angel gaat niet altijd over rozen. Na de geboorte van dochter Sienna had Adriana Lima maar weinig tijd om beschuit met muisjes te verorberen. Trainen, dat stond er iedere dag op het program. Het Braziliaanse model rende drie weken na haar bevalling richting sportschool, waar ze binnen vijf weken helemaal in shape moest komen voor de Victoria’s Secret-show.

PERSONAL TRAINER
Haar personal trainer stelde een pittig trainingsplan samen, wat inhield dat Adriana zich iedere dag (dus zeven dagen per week) zes uur (!) in het zweet moest werken.

Adriana’s personal trainer varieert voor ieder project met de zwaarte van de gewichten, maar omdat het model dit keer ging voor ‘gedefinieerd en atletisch’, kregen haar spieren flink wat te verduren. ‘Haar arts moest nog wel toezeggen dat we alles konden doen wat we voorheen ook deden,’ legt haar personal trainer aan People uit. ‘Adriana’s metabolisme was vertraagd, want dat is wat er gebeurt als je aan het nesten bent, maar we moesten haar stofwisseling weer 24/7 gaande krijgen.’

DE WORK-OUT
De twee begonnen iedere ochtend om 9.00 uur en gedurende de dag werkten ze twee keer een fitnessroutine af. Wat dit inhield? 20 tot 30 minuten fietsen, waarna 20 tot 30 minuten de core trainen en ‘quick-reflex’ schaduwboksen op het programma stond. Daarna moest Adriana nog een fiks partijtje boxen, beenoefeningen doen en touwtje springen. Uiteraard eindigde deze martelgang, eh, work-out met flink wat rekken en strekken. Om vervolgens van 17.00 tot 20.00 uur het hele riedeltje weer over te doen. ‘Het was ongelooflijk om zoveel toewijding en vastberadenheid te zien,’ laat haar personal trainer dan ook terecht weten.

HET DIEET
Hoe zit ’t met dat dieet? ‘Adriana geniet van haar eten,’ zegt de personal trainer tegen People. ‘Ze eet alles, van chocolademousse tot biefstuk en hamburgers. Maar wanneer ze zich ergens op moet gaan voorbereiden heeft ze veel discipline.’

Vlak voor de afgelopen Victoria’s Secret-show huurde Adriana dan ook een voedingsdeskundige in, die haar aanraadde om zout en kruiden te vermijden. Daarnaast moest ze veel gestoomde en donkere groenten eten, plus magere eiwitten. ‘Het was een achtbaan, maar ze is een vechter.’ Aldus Adriana’s trainer.

Bron: Elle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *