Onze badrituelen met Izzy

Baby & zo, Beauty, Life  /   - 

Laatst liet ik je in een leuke blog meekijken tijdens een mamadag met Izzy. Hierin las je o.a. wat we deden, wat ze eet, wat er in de luiertas gaat en welke luiers ik gebruik. Deze blog heb ik in samenwerking met Bonbébé gemaakt: een fijn en betaalbaar babyverzorgingsmerk dat ik sinds een paar maanden test. Naast baby food, luiers en billendoekjes heeft het merk sinds kort ook badverzorging voor baby’s en kids in het assortiment. Ook dit ben ik gaan testen met Iz! Ik vertel je graag meer over onze badrituelen! izzy badjas

Toen Izzy nog echt een newborn was, ging ze zo’n twee keer per week in een speciaal babybadje. Doodeng vond ik dat aan het begin, zo’n klein glibberig baby’tje! Gelukkig wendde dit snel. De eerste paar keer gebruik je volgens mij helemaal niks in het water (ik weet dat niet eens meer zo goed!), maar daarna deed ik er een beetje badolie in. Al vrij gauw ruilden we het badje in voor samen douchen met haar. Ze vond dit zo lekker! Dan legt ze echt haar koppie op mijn schouder, oogjes dicht en genieten van het warme water. Toen gebruikten we alleen wat huidneutrale douchegel en nog geen shampoo. Die paar haartjes hadden nog niet zoveel te verduren 😉 Maar dat is inmiddels wel anders.

Izzy is nu ruim een jaar en het eten vliegt alle kanten op. Zo ook in haar haar… Shampoo is daarom tegenwoordig wel een must. Eigenlijk geldt voor alle verzorgingsproducten die ik voor Izzy gebruik, dat ik het belangrijk vind dat het zo neutraal mogelijk voor haar huid en haar is. Geen parfum of andere onnodige toevoegingen. De verzorgingsproducten van Bonbébé sluiten perfect aan op deze wens, ze zijn namelijk heel erg mild en zacht. bonbebe daisy izzy
Tegenwoordig douche ik Izzy gemiddeld drie keer per week en ik was haar uiteraard elke dag. Onder de douche zit ze lekker te spelen met wat waterproof speelgoed en ik doe ondertussen een poging haar te wassen en geen dreumes driftbui uit te lokken. Die heeft ze sinds kort wel eens! Alhoewel, onder de douche eigenlijk nooit, dat vind ze gewoon echt heel leuk en chill denk ik.  Ik gebruik nu de Shampoo en de Zeepvrije wasgel van Bonbébé. Die ruiken allebei heerlijk. Na de douchebeurt heb ik dus een super fris ruikend kind!

De Bonbébé Schuimbad gebruiken we pas net! We zijn namelijk echt net verhuist naar onze nieuwe huis met….. TROMGEROFFEL….  een bad! Sinds Izzy er is, wenste ik al dat ik ooit een bad zou hebben. Dat leek me zo gezellig, samen met je kleine in bad. Lekker het bad vol warm water en veel schuim en dan samen spelen. En dat is precies wat het schuimbad van Bonbébé deed 😉 Roij denkt dat ik zelden in bad zal gaan, dat is volgens hem zo’n ding dat heel leuk lijkt maar je in de praktijk nooit doet.. ik denk van wel. We gaan het meemaken!  bonbebe daisy izzy

Tot slot heeft Bonbébé nog een huidolie in de verzorgingslijn. Als ik wat meer tijd heb, zeker nu in de winter en het wat kouder is, smeer ik Izzy in met de huidolie, voor een babyzacht huidje! Weet ik nu ook waar die uitdrukking zo zacht als een babyhuid vandaan komt.

Wat ik ook fijn vind aan de producten van Bonbébé is dat ze super betaalbaar zijn. Een kind kost al genoeg. En zo kan je toch een beetje besparen, zonder dat je bepaalde wensen zoals mild/zacht/neutraal over boord hoeft te gooien. Vind ik fijn!

Je vindt de producten van Bonbébé o.a. bij Dirk van de Broek supermarkten. Mijn volgende blog zal gaan over de food producten van het merk, zoals de ontbijtpap, knijpzakjes, potjes fruit en groenten. Ik ben ze al flink aan het testen en ik kan verklappen dat Iz er in elk geval dol op is 😉 Maar de rest van onze bevinden volgt later deze maand! bonbebe daisy izzy Liefs van ons!

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *