Doe je mee? Januari Less is More maand & het Less is More afslank e-book!

Food, Health  /   - 

Het is weer zo ver: het Less is More afslankprogramma e-book is vanaf vandaag te koop met een dikke korting voor de early birds! En dat is e-book editie 3 alweer! Net als de drie jaar hiervoor staat I Love Health in januari in het teken van gezond(er) eten en gezond afvallen. Dit was in 2016, 2017 én 2018 zo’n succes op de site, dat ik dit jaar weer een Less is More maand met jullie wil doen. Maar dan beter. Less is More 2.0 zeg maar. Wat zeg ik: 3.0!

Early birds opgelet! Ben jij er voor 1 januari al bij? Dan koop je e-book 3 voor maar €14,95 in plaats van €17,50. Onder aan de blog meer info.

Voor wie de Less is More-maand nog niet kent:

Less is More

Less is More gaat natuurlijk voor heel veel dingen op (behalve voor liefde, chocolade en zon). Maar als we het over voeding hebben is dit ook zo waar! Niet ‘te weinig eten’, dat nooit! Maar wel als het hier om gaat:

 • Less e-nummers
 • Less toegevoegd suiker
 • Less calorieën
 • Less vlees en zuivel (je hoeft heus niet volledig vega(n), maar een beetje bewust kan geen kwaad)
 • Less ingrediënten (recepten met weinig ingrediënten)
 • Less tijd (recepten moeten altijd snel en simpel te maken zijn)
 • Less kilo’s (want wie wil, gaat afvallen)
 • Less vet (het enige wat we meer gaan doen is sporten, en daardoor dus ‘less’ vet)

Álles op I Love Health zal in januari het teken staan van het thema Less is More: recepten, blogs, tips, sporten, winacties, interviews, interessante gastbloggers, eetdagboekjes… allemaal Less is More. Doe je mee?! Dan hoef je alleen maar de site te volgen, want er komen veel Less is More blogs online.

Maar, als dat niet genoeg voor je is, en je écht volgens een easy, uitgewerkt programma wilt afvallen, dan is er meer!!

Less is More afslankprogramma e-book #3

susanne verzuu, daisy, less is more
Suus en ik! Foto: Manon Snoek

Samen met food coach Susanne Verzuu van Foodfulness heb ik een 4 weken durend afslankprogramma samengesteld. Het is een e-book met 4 volledig uitgewerkte weekmenu’s en 53 (nieuwe) easy, gezonde en slanke recepten. Wil je wat kilo’s kwijt? Starten met gezonder eten? Dan is het Less is More afslankprogramma e-book wat je zoekt.

Let op: dit is hetzelfde e-book als die wij vorig jaar lanceerden. Als je die toen al gekocht hebt, kun je die er gewoon weer bij pakken!

Gezamenlijke Less is More start op 7 januari?!

Je kunt natuurlijk zelf starten met het e-book wanneer jij dat wilt. Maar vind je het leuk om gezamenlijk, met een grote groep enthousiastelingen te starten, dan doen we dat op 7 januari! Zo heb je de eerste dagen van het jaar nog om alles voor te bereiden, goed door te lezen en voor te bereiden. En kunnen we 7 januari vol energie van start!

Nieuw // Online coaching

Het e-book is uitgebreid met online coaching. Dat betekent dat je wekelijks e-mails van ons krijgt met daarin adviezen, tips en opdrachten om je Less is More maand tot een succes te maken. Ook coachen wij je in de besloten Less is More Facebookgroep.

Nieuw // Workout video’s

We willen jou in beweging krijgen om het resultaat van de weekmenu’s te vergroten! Daarom krijg je bij e-book #3 wekelijks een workoutvideo in je mailbox die je zowel thuis, in het sportschool of in het park kunt doen

Nieuw // Boodschappenlijstjes

Wij hebben nu echt al het werk voor je gedaan. Dankzij de nieuwe handige wekelijkse boodschappenlijstjes en de basislijst hoef je nu alleen nog maar zelf de boodschappen te doen.

Wat kun je verwachten van e-book #3?

 • 74 pagina’s
 • 4 volledig uitgewerkte weekmenu’s
 • 53 easy en slanke recepten
 • Samengesteld door gediplomeerd voeding- en lifestyle coach Susanne Verzuu
 • NIEUW: Handige boodschappenlijstjes
 • NIEUW: Workout video’s
 • NIEUW: Coaching
  • Coaching per email door voedings- & lifestyle coach
  • Toegang tot de Less is More Facebookgroep
 • Ingrediënten zijn bij de gewone supermarkt verkrijgbaar
 • De recepten zijn simpel
 • Het hele gezin kan mee-eten
 • Zowel voor vegetariërs, flexitariërs en vlees- & viseters
 • Uitgebreide handleiding van het e-book

Lees hier alle reviews van deelnemers van vorig jaar!

Less is More Early Birds voor €14,95

De normale prijs van e-book #3 is €17,50. Maar je kunt het e-book tot maandag 1 januari downloaden voor de prijs van €14,95! Daarna geldt de normale prijs van €17,50. Zo kunnen we met zo veel mogelijk health lovers op 1 januari starten met Less is More.

Uiteraard kun je de rest van de maand januari – wat zeg ik: de rest van het jaar! – starten met Less is More e-book 3. Wanneer jij dat wilt. De online coaching blijft gewoon hetzelfde.

Less is More Facebookgroep

Doe je mee met Less is More? Leuk! Je kunt je (gratis) aanmelden voor de besloten Less is More Facebookgroep die Susanne en ik hosten. In de Facebookgroep kunnen we elkaar motiveren en kunnen jullie al je vragen kwijt kunnen. Als je wilt: wordt vast lid, dan kunnen we 1 januari gelijk van start! less is more Facebook groep, Less is More afslankprogramma e-book

Doe je mee?

Doe je mee met de Less is More maand op I Love Health? Zou ik te gek vinden! Vanaf 7 januari gaan we knallen hoor. Of je nu wel of niet het afslankprogramma gaat doen. Je kunt natuurlijk elke dag aanhaken, meedoen en starten met gezond(er) leven. Daar hoeven we gaan speciale datum aan te hangen. Dat mag altijd! Maar vanaf 7 januari kun je de Less is More blogs verwachten op I Love Health!

Je kunt je inhoudelijk vragen over de weekmenu’s en de voeding mailen naar diëtiste Susanna Verzuu, via susanne@foodfulness.nl.

Lukt er iets niet met het downloaden van het e-book, dan mag je mailen naar info@ilovehealth.nl.

Doe je mee mee met de maand en of het Less is More afslankprogramma e-book? Laat het ons weten in de comments!

Veel succes allemaal!! Laten we er een mega happy & healthy jaar van maken!

Liefs

Daisy & Susanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 reacties

 1. Ik heb het ebook gelijk gekocht. Super leuk en inspirerend. Boodschappen zijn besteld, ga het fanatiek volgen. Alleen viel het me op dat de boodschappenlijstjes hier en daar wat producten missen.

  1. Hoi Annelies, dit Less is More ebook is inderdaad anders dan het summer ebook. Het principe is hetzelfde, maar de menu’s en de recepten zijn helemaal anders. Dus zeker de moeite waard om deze derde editie van Less is More te kopen. Ook natuurlijk omdat er online coaching & workout video’s bij zitten, die niet bij deel 1 en 2 zitten. groetjes!