Joe! Zo zag onze healthy & sporty maand er uit op de ILH redactie

About, Health  /   - 

Yes! Een nieuwe rubriek bij ILH: ‘Deze maand op de redactie’. Wij nemen jullie in een vogelvlucht mee door de afgelopen maand: wat hebben wij zoal gedaan, welke leuke plekjes hebben we bezocht, wat voor lekkere dingen hebben we gegeten, heftige sportsessies en meer. Deze keer is dat dus de maand juni. De maand waarin de zomer begint en de lange zomeravonden aanbreken. Heerlijk! Benieuwd wat wij allemaal hebben gedaan? Lees en kij snel verder!

De maand Juni op de ILH redactie

Daisy

Genieten van het zonnetje in Italië, aan de Amalfi Coast op een te leuk bankje.
Ik ging met Volkswagen een dagje naar Amalfi. Hoe leuk is dit fruitstalletje langs de weg? Klik op de foto voor de Amalfi Coast tips.
Boksen met Marije (Dit Gebeurt Er als) bij Vondelgym.
roij en daisy, champagne, baby aankondiging
En toen was er GROOT NIEUWS!!!! Ik ben zwanger!!!!
De tweede trip naar Italië van deze maand. Dit keer naar Sicilie met 5&33, waar we dit leuke groente- en fruitmarktje bezochten. Klik op de foto voor alle Sicilie tips.
Ook startte ik deze maand met een geheim project! Ik mag er nog niet veel over zeggen, behalve dat het met een gloednieuw tv-programma te maken heeft. Snel meer info!
Dat eten in Italië…. mmm!
Lekker buiten ontbijten bij The Breakfast Club met vriendlief.
En dit was de derde Italië trip van juni! Bizar toch? Zo kom je nooit in Italië, zo drie keer per maand. De laatste reis was met Vacanceselect naar een glamping aan het Gardameer, waar we een mooie tour maakten op de Vespa.
Ja wel, Dais op de glamping…
En toen werd de maand nóg leuker! We kregen hoog bezoek op kantoor van deze leukerd: Shane Kluivert.

Mirte

Een heerlijke verse linzensalade op de camping in Callantsoog! Even een paar dagen uitwaaien.

Deze maand op de redactie, juni, mirte

Ik heb moeders geholpen in de tuin. Een workout en meditatie in één. Heerlijk!
In de trein terug van werk naar huis. Ik lees graag af en toe eens dit tijdschrift. Want bij een gezond lichaam hoort ook een gezonde geest!
Ik maak eigenlijk bijna iedere dag een eiwitpannenkoekje. Maar deze keer net iets anders dan normaal, ik heb amandelmeel gebruikt in plaats van tarwemeel. Aanrader!!
Ik heb 8 kilometer hardgelopen. Meer dan mijn standaardrondje van 5 km. Yes!!
Nu lekker met de beentje omhoog genieten van het zonnetje.
Het was vandaag officieel zomer, dus dit maaltje leek mij wel op zijn plaats!
Een uurtje bikkelen in de gym!

Lindelotte

De eerste week van juni ben ik naar het evenement Alpe d’HuZes geweest in Frankrijk. De afgelopen 8 jaar heb ik altijd zelf gefietst, maar dit jaar heb ik mijn broertje aangemoedigd. Een hele indrukwekkende week!
Deze maand had ik mijn eerste dag bij ILH! Een leuke, nieuwe uitdaging. Mochten jullie mijn voorstel blog gemist hebben, hier lees je die terug.
Ik maakte pancakes en at er lekker zomers fruit bij met een lepel hüttenkase.
Ik ben weer begonnen met hardlopen! Van alle sporten vind ik hardlopen eigenlijk het minst leuk (sorry Daisy)… Maar het is heerlijk om je hoofd leeg te maken en je kunt altijd overal je hardloopschoenen aantrekken.
Een rondje gerend door het park!
Ik ben naar Veggie Festival geweest. Super leuk én lekker!
Net als Mirte had ook ik de zomer in m’n bo(w)l.
De laatste week van juni ben ik een nachtje weg geweest. Ik heb heerlijk in een hotel aan het strand geslapen en in het zonnetje genoten. We hebben lekker gegeten bij een strandtent en tot zonsondergang op het strand gezeten.

Dat was ‘m dan! De maand juni van de ILH redactie. Wat vind jij van deze nieuwe rubriek? Laat het ons weten in een reactie.

Liefs, Daisy, Mirte & Lindelotte

 

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties

  1. Het is geweldig, wat ik allemaal gelezen en gezien heb. Ik ga zeker verschillende schotels namaken en natuurlijk ook eten. Ik bewonder jullie om de creativiteit van het bereiden van eten. Ik zie gaarne nog verdere foto’s. Nelly de Koster