De feestelijke maand december op het ILH HQ

Food, Health  /   - 

It was a december to remember.. De maand december zit er weer op. Hoe hebben wij de feestdagen gevierd en hoe zag de rest van de maand december eruit op de I Love Health redactie? Je leest het weer in deze blog.

Daisy

Mocht je je afvragen of ik nog iets anders mee maak dan baby shizzle? Het antwoord is nee. Haha! Dus mijn foto’s zijn ook allemaal baby related, en geen sporty pics of food foto’s. Weinig gekookt namelijk deze maand ivm de komst van de kleine en het gebrek aan tijd… Komt wel weer! Voor nu dus baby spam!

Daisy, december, ILH
Mijn meisje! Zo verliefd.
Daisy, december, ILH
We deden een newborn shoot bij ons thuis met Floor Prinsen. Dit is toch te zoet? Echt een aanrader om te doen. Zulke mooie foto’s hebben van je kersverse gezinnetje, is mij echt enorm dierbaar. Thanks Floor (klik voor haar website).
Daisy, december, ILH
Zo happy! Ja ook met alle slapeloze nachten…
Daisy, december, ILH
Er viel 0,33 mm sneeuw, heel NL in rep en roer en wij lekker wandelen door het park. Ik heb de Joolz Day3 kinderwagen en ben er echt mega blij mee. Super mooie wagen en hij rijdt heerlijk. Vind Izzy ook, ze slaapt als een roosje zodra ze de kinderwagen ziet!
Daisy, december, ILH
Twinning = winning! haha
Daisy, december, ILH
In bad gaan vindt ze nog een dingetje (douchen vindt ze fijner), maar vervolgens in deze mega XXL swaddle van Lodger gewikkeld worden vindt ze dan wel weer heerlijk. Snap ik, want super zacht!
Daisy, december, ILH
Izzy slaapt ’s nachts bij ons op de kamer in een co-sleeper van Bednest, maar overdag laten we haar het liefst op haar eigen kamertje slapen (als mevrouw het pikt ;-)). Zonde om dit te gekke ronde wiegje van Stokke niet te gebruiken toch!? Dit is toch te zoet?!
Daisy, december, ILH
Eerlijk waar, op dagen dat Roij werkt, komt er weinig van rustig ontbijten terecht. Ik heb mijn handen vol aan haar. Maar in het weekend maken we er uitgebreid tijd voor, net als in het pre-baby tijdperk. Ik voed haar en Roij bakt ondertussen mijn favoriete havermout pancakes. We zetten Izzy erna bij ons aan tafel in het newborn zitje op de Stokke tripp trapp. Vindt ze leuk! Meestal…
Daisy, december, ILH
Naar de baby spa in Almere! hahahaha zo gelachen. Maar zij vond het heerlijk en werd er heel rustig van.
Daisy, december, ILH
De dag voor kerst was het zoooo mooi weer, dus we gingen naar Zandvoort, lekker wandelen langs het strand. Stiekem was het een manier om Izzy aan het slapen te krijgen (daar had ze al 1,5 week overdag al GEEN zin in). In de auto slaapt ze nl goed en in de wandelwagen ook. Helaas…. die vlieger ging die dag niet op. Mevrouw had er weer geen zin in…. Iets met een sprongetje denken we.
Daisy, december, ILH
Dit was een van de eerste keren dat ik met Izzy naar buiten ging met de draagzak. Zo trots als een pauw joh. Ik wilde bijna roepen: “hallo ja hallllloo! ik ben moeder en dit is mijn baby. De allerleukste ooit!! Joe!”
Daisy, december, ILH
XMAS met onze kleine gezinnetje!

 

Mirte

Mirte, december, ILH
December; de feestmaand van het jaar! Ik hou d’r van. Zie hier mijn outfit voor het Great Gatsby themafeest van People’s Place Gym, een sportschool in Amsterdam waar ik parttime werk. Het was leuk!!!
Mirte, december, ILH
Gezellig met collega’s!
Mirte, december, ILH
Kerstboom optuigen bij mijn ouders thuis. Goed gelukt wel toch?!
Mirte, december, ILH
Na eerste en tweede kerstdag heerlijk gegeten te hebben, even er uit voor een fijne hardloopronde!
Mirte, december, ILH
Gutemorgen Osterreich! Derde kerstdag zijn mijn love en ik vertrokken richting de piste! Op de skies het nieuwe jaar in. Beter kunnen we 2019 niet beginnen toch?!
Mirte, december, ILH
Genieten!!

Mirte, december, ILH

Mirte, december, ILH
Fun in the sun!!!

Lindelotte

Lindelotte, december, ILh
Bijkletsen met vriendinnetjes met een plak bananenbrood en een cappuccino. Mmmm..
Lindelotte, december, ILh
Sinterklaas avond! We hebben met de familie gegeten en een leuke film gekeken.
Lindelotte, ILH, december
Kerstboom optuigen bij mijn ouders. Kerstmuziek aan en gaan!
ILH, Lindelotte, December
Voorafgaand aan alle uitgebreide kerstdiners werd ik nog even afgebeuld met een zware maar leuke workout.
ILH, Lindelotte, December
Dit jaar heb ik heel weinig foto’s gemaakt van hoe ik kerst heb gevierd. Eerder in de maand december had ik een familiediner bij mijn oom. Eerste kerstdag vierde wij, traditiegetrouw, bij oma.
Lindelotte, december, ILh
Kerstdiner 3!
ILH, Lindelotte, December
Tweede kerstdag ben ik samen met mijn vriend en zijn familie naar Antwerpen geweest voor een paar daagjes. Zo’n leuke sfeer!
Lindelotte, december, ILh
Een dagje naar de winter efteling. Ik was er al een paar jaar niet meer geweest, maar het was nog net zo leuk als in mijn herinnering.

Een korte samenvatting van hoe de maand december er voor ons uitzag. Wat hebben jullie allemaal gedaan? Laat het weten in een reactie!

Liefs, Daisy, Mirte en Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  1. Zelf werk ik in de detailhandel dus december was een drukke maand. De kerst gevierd met (schoon)familie en Oud en Nieuw heerlijk samen met m’n lief.