PHOTO DIARY // De maand februari op het ILH HQ

Health, Sport  /   - 

Ik blijf het zeggen: time flies when you’re having fun. Mini-Dais groeit als kool, onze topper Mirte timmert hard aan de weg met een eigen business en Lindelotte ging op wintersport. Kijk je met de redactie mee in de maand februari?

Daisy

Daisy, februari
Voor het eerst naar mum & baby yoga met Izzy!
Daisy, februari
Op pad met de kleine in mijn nieuwe auto, de Mitsubishi ASX. Zo chill dat alles en iedereen (van dit gezin!) erin past! Ze wordt een nachtje naar oma gebracht, want Roij en ik gaan een nachtje weg!
Daisy, februari
Dat nachtje weg werd Rotterdam. We ontbijten op zondag bij Lillith, aanrader.
Daisy, februari
Vanuit ons hotel, we kijken uit op de haven en de Erasmusbrug. Mainport Design Hotel, ook een aanrader.
Daisy, februari
Mijn eerste werk eventje: de lancering van Dusq. Officieel nog met verlof, dus geen oppas voor kleine Iz, dus die ging gezellig mee.
Daisy, februari
De toffe baby accessories zoals deze tassen van Dusq. Love them allll!
Daisy, februari
Beertje ligt te slapen in het het Nuna autozitje. We wandelen naar de garage waar mijn auto staat. Zoals je eerder hebt gezien, heb ik sinds kort dus een echte family car (ja, die Mitsubishi ASX), maar omdat we in Amsterdam wonen en maar 1 parkeervergunning per adres mogen en Roij die heeft voor zijn auto, staat van auto in onze garage. Die is 5 minuutjes lopen van huis, vandaar dat ik met Izzy zo in het autozitje op het onderstel van de Joolz wandelwagen naar de auto loop. Efficiënt? Nee zeker niet. Maar ja, je mot wat als je in Amsterdam wilt blijven wonen…
Daisy, februari
Nou het is in elk geval gelukt… de auto is zonder krassen uit de krappe garage! Of is de auto te groot 😉 Volgens Roij ligt het aan mij. Hij vindt de garage niet te krap… Daar kan hij een punt hebben. Afijn, het is mij ook gelukt: auto erin en eruit, baby erin en eruit. Iedereen blij 🙂
Daisy, februari
Voor Valentijn lekker lunchen OP HET TERRAS. In februari, wat een cadeautje! We lunchten bij Jamey Bennett in Den Haag, ook een aanradertje!
Daisy, februari
Yooooo, what’s up!?
Daisy, februari
Wakker worden naast dit blije ei. En zoals we van Iz gewend zijn: oogjes op standje verbaast!
Daisy, februari
Joe! Ik miste dit joh: sporten. Sinds begin januari train ik 1 x per week met Jorn van Training for Mamas, een postnataal training traject. En daarnaast ga ik nu nog 1 x per week naar Vondelgym, waar ik dan een Strongher les doe, krachttraining voor vrouwen. Echt lekker om weer wat te doen en zelfs spierpijn te hebben. Kan niet wachten weer helemaal in mijn oude sportroutine te zitten. Maar even geduld nog.
Izzy 3 maandjes oud al weer. Hoe bedoel je time flies?!
Daisy, februari
Nog meer terrasweer! Wat een cadeautje zo aan het eind van mijn officiele verlof: ZON!
Daisy, februari
Trainen bij Training for Mama’s! Ik volg hier een postnataal personal trainingstraject. Super interessant om hier meer over te leren. Echt de moeite waard om je ook in te verdiepen als je zwanger bent of al bevallen en weer wilt gaan sporten. Klik op de foto voor de site!

Mirte

Mirte, februari
Bokszaktraining done!!! Heerlijk een uurtje kapot gaan op een bokszak!
Mirte, februari
Vandaag werk aan het werk! Heerlijk verse salades en shakes maken, love ittt!!!
Mirte, februari
Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen; One Healthy Day, een gezond en sportief dagje in Amsterdam. Een nieuw concept dat ik onlangs ben gestart en waar ik afgelopen maand vooral druk mee was. Zie deze blog voor meer info!
Mirte, februari
Valentijnsdag! En dat is te zien ook<3.
Mirte, februari
Op pad in Damsco voor One Healthy Day!
Mirte, februari
Favo rondje rennen. 5k is weer gelopen!
Mirte, februari
Sunday morning! Dat betekent spinning geven om 10.00 uur!
Mirte, februari
Een dagje back in Zwollywood! Niks geen werk, gewoon lekker door de stad banjeren.

 

Lindelotte

In de vorige photo diary liet ik zien dat we een afscheidsavondje hadden van onze vorige roomie. 🙁 Gelukkig hebben we een super leuke nieuwe huisgenoot! De hele avond lachen, praten, eten en van wijn met kaas naar thee met chocola.
Lindelotte, februari
Wat een hoop mooie dagen hebben we deze maand gehad! Zonnetje erbij en lekker vroeg op pad met de hondjes.
Lindelotte, februari
In juni werd mijn lieve vriendinnetje 20 en gaf ik haar een high tea cadeau (oeps….) Nu was het eindelijk zo ver. Een super lekkere high tea bij Anne&Max in Utrecht. Aanrader!
Lindelotte, februari
Deze twee zijn toch om op te eten? <3
Lindelotte, februari
Mmm, een super snelle en makkelijke lunch. Heb jij de nieuwe groentebroodjes van AH al geproefd? Dit is de bloemkool variant. Erg lekker! Ik heb het broodje gevuld met wat hummus, rucola en oude kaas.
Lindelotte, februari
LENTE!!!
Lindelotte, februari
Een avondje Foodhallen met de 3 generaties. Bijpraten, lachen en samen zijn <3
Lindelotte, februari
Jaaa eindelijk was het zover: wintersport! En geloof het of niet, maar op 1 dag na hadden we de hele week perfect weer. Volop zon!
Lindelotte, februari
Deze 2 knapperds zijn mijn (niet zo kleine meer) broertjes. Daan (rechts) werkt 3 maanden in een kroeg in Frankrijk en dus zochten we hem op. Leuk om weer even samen te zijn 🙂
Dit weer vraagt om leuke foto’s!
Lindelotte, februari
De een na laatste avond hebben we een super vette sneeuwscooter toch gemaakt. Litte did I know dat de afloop iets minder leuk zou zijn…
Lindelotte, februari
Au! Tijdens de rit met de sneeuwscooters ben ik flink gevallen. Met gekneusde ribben, rug en schouder als gevolg… Je kunt je voorstellen dat de terugreis (10 uur in de auto) minder comfortabel was. Gelukkig valt het ‘mee’ en zijn we weer thuis. Het mocht de pret van deze onwijs leuke vakantie niet drukken! 😉

Hoe zag jouw februari eruit? Laat het weten in een reactie!

Liefs, Daisy, Mirte & Lindelotte

PS: Meer van dit soort photo diara’s teruglezen? Die vind je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *