De Less is More maand is officieel gestart!

Food, Health  /   - 

Hoi hoi! Nog een keertje dan: Happy New Year! Of beter nog: ik wens je een happy & healthy new  year! En zoals je van ons gewend bent, gaan we hard ons best doen om je daarbij te helpen. Door middel van leuke content op de site en op social media het hele jaar door. Maar, in januari gaan we daar nog eens extra focus op leggen. Je hebt ongetwijfeld voorbij zien komen dat januari zoals altijd in het teken staat van het thema Less is More. We geven je 1 januari om uit te brakken van hopelijk een geslaagde Oud & Nieuw. Maar vanaf vandaag gaan we van start met de Less is More maand. Dit bestaat uit 2 onderdelen:

  1. Blogs en recepten op I Love Health gedurende deze hele maand om te ondersteunen bij jouw goede voornemens.
  2. Het Less is More afslankprogramma dat a.s. maandag 7 januari van start gaat. Hiervoor heb je het e-book nodig om mee te doen.

Less is More maand

Less is More gaat natuurlijk voor heel veel dingen op (behalve voor liefde, chocolade en zon). Maar als we het over voeding hebben is dit ook zo waar! Niet ‘te weinig eten’, dat nooit! Maar wel als het hier om gaat:

  • Less e-nummers
  • Less toegevoegd suiker
  • Less calorieën
  • Less vlees en zuivel (je hoeft heus niet volledig vega(n), maar een beetje bewust kan geen kwaad)
  • Less ingrediënten (recepten met weinig ingrediënten)
  • Less tijd (recepten moeten altijd snel en simpel te maken zijn)
  • Less kilo’s (want wie wil, gaat afvallen)
  • Less vet (het enige wat we meer gaan doen is sporten, en daardoor dus ‘less’ vet)

Álles op I Love Health zal in januari het teken staan van het thema Less is More: recepten, blogs, tips, sporten, winacties, interviews, interessante gastbloggers, eetdagboekjes… allemaal Less is More. Doe je mee?! Dan hoef je alleen maar de site te volgen, want er komen veel Less is More blogs online. Morgen zal de eerste online gaan.

Maar, als dat niet genoeg voor je is, en je écht volgens een easy, uitgewerkt programma wilt afvallen, gezonder leven of fit(ter) worden, dan is er meer!!

Less is More afslankprogramma e-book #3 incl. online coaching

Wil jij afvallen? Gezond(er) eten? Weer fit worden? Lekker in je vel zitten? Dan is Less is More iets voor jou!

Editie 3 van het Less is More afslankprogamma. Less is More staat voor effectief en gezond afvallen. Het is geen crashdieet en geen ingewikkelde recepten. ‘Gewoon gezond’! Honderden succesvolle deelnemers gingen je voor!

susanne verzuu, daisy, less is more
Susanne en ik
Foto: Manon Klaver

Samen met food coach Susanne Verzuu van Foodfulness heb ik een 4 weken durend afslankprogramma samengesteld. Het is een e-book met 4 volledig uitgewerkte weekmenu’s en 53 (nieuwe) easy, gezonde en slanke recepten. Inclusief online coaching, workout video’s en boodschappenlijstjes. Wil je wat kilo’s kwijt? Starten met gezonder eten? Dan is het Less is More afslankprogramma e-book wat je zoekt. Lees hier alles over het e-book! H

Let op: dit is hetzelfde e-book als die wij vorig jaar lanceerden. Als je die toen al gekocht hebt, kun je die er gewoon weer bij pakken!

Doe je gezellig met ons mee?!

In de gezamenlijke Facebookgroep kun je andere deelnemers ontmoeten, vragen stellen en nog meer gemotiveerd worden. Leuk als je je aanmeldt!

Liefs!

Daisy & Susanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *