7 x Best gelezen blogs van augustus

Health  /   - 

Bye augustus, helloooo september. De afgelopen maand kwamen er weer heel wat blogjes online. Speciaal voor jullie op een rijtje: dit vonden jullie het leukste om te lezen de afgelopen weken.

Best gelezen blogs augustus

1. Personal Preggo Update #2 // week 22-27

Ook deze maand deed de Preggo Update van Daisy, die inmiddels 6(!!) maanden zwanger is, het goed bij jullie. De vorige en eerste zwangerschapsupdate was van het begin tot week 22. Deze keer een update van week 22 tot 27! daisy roij, femme, verloskundige, zwanger, augustus 2018

2. Gastblog Debby (34) // Mega fit, een baan én moeder? Het kan!

Debby heeft een dochtertje, werkt, eet en kookt iedere dag gezond én maakt ook nog eens gezonde lunchpakketten voor haar man klaar. Debby vertelt haar verhaal ter inspiratie, maar vooral ter motivatie. Zo gezegd, zo gedaan. Lees je mee?

3. Alles over sporten tijdens je zwangerschap & hoe ik het doe

Sporten tijdens je zwangerschap is best wel een dingetje. Er wordt een hoop over gezegd en geschreven, de verloskundige heeft een mening, elke sportleraar weet er wel iets van (of juist niet). Lastig om er nu achter te komen wat écht een goed idee is met betrekking tot sporten tijdens je zwangerschap. Check in deze blog wat Daisy leerde tijdens een masterclass van Sterkher zwanger.

sporten tijdens je zwangerschap, daisy

4. Vega bulgur bowl met courgette en groenteballetjes

Een super lekker receptje waarmee je makkelijk je koelkast leegmaakt. Wij zijn fan van deze vega bowl vol met veggies.

vega bulgur bowl met groenteballetjes

5. Een kijkje in de koelkast van… team Fitgirlcode

Dit rubriekje is al vaker verschenen op ILH: Een kijkje in de koelkast van…Bekende en mindere bekende fit en food girls (en boys) laten zien wat er precies in hun koeling staat. Deze keer gaf team #Fitgirlcode een kijkje in hun koelkast.

kijkje in koelkast, fitgirlcode

6. Wat is striae en wat helpt er écht tegen?

Bijna iedere vrouw heeft het of krijgt er eens in haar leven mee te maken: striae. De één weliswaar heftiger dan de ander. Striae zijn groeistrepen die op de huid ontstaan als bepaalde lichaamsdelen snel groeien. In deze blog lees je hoe het precies zit, wat het nou eigenlijk is en wat nu écht helpt om striae te verminderen en voorkomen.

7. Algarve tips // Een midweek aan de Algarve, Portugal

Daisy vloog last minute naar Portugal! In deze blog vind je alle Algarve tips, denk aan eten, drinken, strandjes en vervoer. Check snel hier alle tips!
algarve portugal

Staat jouw favoriet tussen de best gelezen blogs? Laat ons in een reactie weten welke blog jij het leukste vond.

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *