5x best gelezen blog in april

Health  /   - 

Benieuwd wat jullie het meeste lazen de afgelopen maand? Er verschenen weer nieuwe blogs over sporten, gezonde receptjes ennnn de launch van de I Love Bali Webshop!! Wij zorgen ervoor dat jij niks mist. In deze blogs lees je de meest bekeken blogs snel terug.

Vernieuwd // Superfoodies Green Juice + smoothiebowl recept

Green Juice is een poeder dat je gemakkelijk mengt met (kokos)water of door je smoothie mixt. Het zorgt ervoor dat je jouw basisbehoefte aan groenten, kruiden, algen en fruit alvast binnen hebt aan het begin van je dag. En dat is dus ideaal als je een baby hebt, zoals ik. Zo krijg ik gelijk een energieboost binnen aan het begin van mijn dag. Je leest de blog + het smoothiebowl recept hier. 

Green Juice, smoothie bowll

Het ontbijt weekmenu van… ILH’s Mirte

Benieuwd naar wat wij eten doordeweeks? Komende tijd zullen we bij ILH een kijkje geven in onze weekmenu’s ter inspiratie. Ontbijt, snacks, lunch en avondeten, het komt allemaal voorbij. Deze keer deelt Mirte wat zij afgelopen weken heeft gegeten als ontbijt.

food tips voor een vette huid

Launch I Love Bali shop // Style je food foto’s met deze Bali items!

O jongens, wat vind ik dit leuk: de gloednieuwe I Love Bali shop is officieel online! Zoals je inmiddels weet ben ik dol op Bali en ‘wonen’ we daar 2 keer per jaar een aantal weken. Roij voor zijn werk. Ik voor mijn retreats en om zowel aan I Love Health als aan I Love Bali te werken. Maar nu heb ik er nóg een waanzinnig leuk Bali project bij: de I Love Bali shop! Alles rondom de launch en de I Love Bali shop vindt je in deze blog. 

i love bali webshop

Q&A Training for Mama’s // Sporten tijdens de zwangerschap en na je bevalling

Ik deed een Q&A met Jorn van Training for Mamas. Via Instagram konden jullie vragen insturen en ik heb deze voorgelegd aan Jorn. Ik heb deze vragen voor jullie gebundeld en in een blog gezet. Zodat je deze rustig over kan lezen of terug kan zoeken. Succes! 😉 Je leest de blog hier. 

zwangerschap, sporten

Vegan burger met kimchi

Een sappige (vegan!!) burger met pittige kimchi. Kimchi is een traditioneel Koreaans bijgerecht van gefermenteerde kool. Deze burgers zijn een lekkere combi van fris, spicy en een goede bite. Wij zijn er dol op! Je vindt het recept hier. 

kimchi burger, burger, vegan

Wat was jouw favoriete blog van de maand april? Laat het weten in een reactie!

Liefs, het IILH team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties