What’s new // november 2018

Food, Health  /   - 

Kan iemand de tijd even stil zetten? Het is alweer bijna the most wonderful time of the year, Dais haar babybelly staat op springen en Sinterklaas is weer in het land. Speciaal voor jou op een rijtje: leuke nieuwe dingen die wij hebben ontdekt in november 2018!

Join the cup koffie

Sins eind oktober ligt bij Albert Heijn het nieuwe koffiemerk ‘Join the Cup’ in de schappen. Dit nieuwe merk zet zich samen met Fairtrade in om de toekomst van koffie te waarborgen door goed voor haar koffieboeren te zorgen. Zo kan de volgende generatie koffieboeren het vak met liefde en trots voortzetten. ‘Join  the Cup’ bestaat uit 100% Arabica koffiebonen uit Peru en is verkrijgbaar in 3 varianten snelfiltermaling en 2 varianten bonen. Meer informatie vind je op de website. 

Join the cup, november 2018, what's new
Bron: maxhavelaar.nl

Van Delft Pepernotenfabriek kruidnoten

Van Delft kruidnoten zijn natuurlijk niet helemaal nieuw, maar mogen natuurlijk niet ontbreken in november 2018. Daisy kreeg een mega pakket vol met leuke smaken. Wat dacht je van tiramisu, tompouce of peanutbutter crunch? Je kunt het zo gek niet bedenken of Van Delft heeft ze. Daarnaast hebben ze ook gewoon de naturel variant 😉 Het is een luxe merk, dus de zakken zijn niet heel goedkoop, maar dan heb je ook wat! HEERLIJK! Neem eens een kijkje op de website.

van delft, pepernoten, november 2018
Bron: indebuurt.nl

Foodsy app

De Foodsy app is ook niet helemaal nieuw, want deze mega handige tool bestaat al een tijdje, maar ik deel deze maar al te graag met jullie. Herken je dat moment dat je onwijs zin hebt in een lekkere cappuccino maar je weet dat je maar 5 minuten overstap tijd hebt en het nét niet gaat redden? Met de Foodsy app plaats je jouw bestelling snel en gemakkelijk. Je selecteert jouw product bij jouw favoriete restaurant, geeft aan hoe laat jij jouw bestelling op komt halen en betaalt snel via iDEAL, PayPal of Creditcard. Zo skip je gemakkelijk de wachtrij, Je hoeft alleen nog maar langs te rennen! Hoe handig? Check snel welke restaurants zijn aangesloten op jouw station en gaan met die banaan.

Foodsy, november 2018, what's new
Bron: 123.changrestaurants.com

Soxs

Niet per se nieuw, maar wel herontdekt door ILH’s Mirte: de fijne sokken van Soxs! Ik, Mirte, die vrijwel altijd koude voeten (en handen) heeft, heb al heel wat middeltjes, sokken en sloffen uitgeprobeerd maar met weinig succes. Wollen sokken die kriebelen, sloffen waar je zweet voeten in krijgt, verwarmende crèmes en sprays, maar die laten vaak vlekken achter in kleren of bank, en zo heb ik nog wel wat pogingen gedaan tegen koude pootjes. Maar toen was er ineens Soxs! Laatst stond ik op de Beter Health Beurs in de Rai, en daar ontdekte ik Soxs. Ofwel, wollen sokken (voor jong en oud), die niet kriebelen, waar je geen zweet kakkies in krijgt en nog een tikkie sexy zijn ook. Sinds ik ze heb, trek ik ze iedere avond aan op de bank en in bed. Nooit meer koude voetjes, heerlijk!

Tony Chocolonely Amandel Kletskop

Het houdt maar niet op met die nieuwe smaken! Er is weer een nieuwe smaak toegevoegd aan het assortiment van Tony: Melk Amandel Kletskop. Een echte winterse reep met knapperige stukjes amandel en koek. Ik heb hem geproefd en hij is goeehoeeeed! Lekker crunchy. Je vindt de estafettereep bij Albert Heijn en natuurlijk in de Tony’s Store. Go get it! 

Tony, reep, what's new, november 2018

Wat is jouw ontdekking van november 2018? Laat het weten in een reactie!

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie