Mijn eetdagboek van een hele week Thuisbezorgd.nl bestellen!

Eetdagboek, Food  /   - 

Nog nooit in mijn leven zo veel en vaak eten laten bezorgen als afgelopen week. Niet omdat ik lui was en geen zin had om te koken. Maar omdat ik ben uitgedaagd door Thuisbezorgd.nl om mee te doen  aan de Thuisbezorgd.nl Experience. De hele week lekker en gevarieerd eten van de beste adresjes in Amsterdam via de bestelservice. Ik ben doorgaans niet zo’n ‘etenbesteller‘, vooral omdat ik het idee had dat dit vooral ongezond zou zijn. De pizza’s en de kapsalons zeg maar. Maar Thuisbezorgd.nl wist mij te overtuigen om deze uitdaging aan te gaan en al die heerlijke adresjes in mijn buurt te ontdekken. Ik had hiervoor wel wat hulp van jullie nodig op Instagram. Ik vroeg om favoriete besteladresjes in Amsterdam en kreeg zo veel goede tips! Die deelde ik ook weer op Instagram, want sharing is immers caring. In deze blog neem ik jullie mee in mijn eetdagboekje van een week lang Thuisbezorgd.nl bestellen met als doel gevarieerd, lekker en het liefst ook een beetje gezond eten. Wat denk jij, is dat een gelukt?!

thuisbezorgd.nl experience daisy eten afhaal bestellen
foto: Jesje Veling

Zondag – Sushito

De zondag trappen we deze Thuisbezorgd.nl Experience af met een eerste bestelling bij Sushito. Hoewel ik hiervoor hooguit twee keer per jaar eten laat bezorgen, is Sushito het enige bekende adresje waar ik eerder heb besteld. De pokebowls zijn altijd weer een feestje. Ik bestel er twee, voor Roij een spicy tuna en voor mij één met zalm. En erbij een bakje edamame en wakame. Ik ben verrast over de grote porties. Zelfs mijn ‘kleine portie’, was vrij groot en meer dan genoeg!  thuisbezorgd.nl experience food sushi

Maandag – Vegan Junk Food Bar

Waar je de week normaliter gezond zou beginnen, laat ik me verleiden door het aanbod van de Vegan Junk Food Bar . Ik zie dit nu al zo lang voorbij komen, in real life op straat en ook op Instagram, dat ik voor de bijl ga. Ik bestel een vegan burger die echt ontzettend lekker is. En een portie friet ‘uit Zuyd’ erbij, die op zich ook lekker is, maar ik mis toch het kakelverse frietje zo uit het vet! Dat is toch lekkerder dan wanneer het thuisbezorgd wordt. thuisbezorgd.nl experience food vegan junk food bar

Dinsdag – Soil

Even compenseren voor dat junk food on monday: ik ga voor twee grote salades van Soil Ik heb wel eens in de zaak van Soil op de Bilderdijk gegeten en dat vond ik toch ook een partijtje lekker. En ook de bestelde salades stelden ons niet teleur. Ik had de Thai Salad en die vond ik echt waanzinnig goed! Terwijl mijn moeder blijer was met haar salade van kikkererwten en bloemkool. Beide de goede keus gemaakt! thuisbezorgd.nl experience food soil salade

Woensdag – Ben Cohen

ik heb een zwak voor de Israëlische keuken. Dus toen één van jullie de tip van Ben Cohen gaf op Instagram, heb ik daar gelijk besteld. ik ging voor een gemixt gerecht van Shaksuka en Hummus. En ik bestelde er een Israëlische salade bij. Ik kreeg 2 pita’s bij de shaksuka. Het was heerlijk, maar ik kreeg niet alles op, want het waren flinke porties. Maar ik ga hier vaker bestellen, dat is zeker. thuisbezorgd.nl experience food ben cohen

We zijn halfway de experience. En wat gaan we lekker! Ik vind het toch wel een ontzettende luxe om niet te hoeven koken, en al mijn tijd in de avond aan mijn kind en mijzelf te kunnen besteden, in plaats van in de keuken staan of gehaast na werk mijn boodschappen te moeten doen. Het valt me echt op bij hoeveel verschillende soort eettentjes je kunt bestellen!

Donderdag – Vleesch noch Visch

Ook een tip van jullie dit! Ik heb Vleesch noch Visch wel eens voorbij zien komen op een food truck festival, maar er nooit gegeten. Bestellen maar dus! ik ging voor een pita tikka masala en een pita mi gado. De mi gado was mijn absolute favoriet! Beetje Indo vibes. Yum! Uiteraard een salade erbij, want: veggies! En het is pas donderdag, dus dan doen we gewoon gezond, ja toch? Ook een klein soepje erbij om te delen. En twee toetjes: een brownie en frambozen crumble. Het is immers ál donderdag en dus bijna weekend 😉 Erg geslaagde maaltijd!

thuisbezorgd.nl experience daisy eten afhaal bestellen
foto: Jesje Veling

Vrijdag – Cannibale Royale

Naar aanleiding van een Insta Story op donderdag waarin ik jullie in een poll vraag waar ik de dag erna moet bestellen, bestel ik bij Cannibale Royale. Het ging aardig gelijk op, maar het werd met 53% toch Cannibale Royale. ik heb hier wel eens in het restaurant gegeten en dat vond  ik erg goed. De naam zegt het al: een echt vlees restaurant. Nu eten wij thuis in principe 100% vega, maar door deze Thuisbezorgd.nl Experience ben ik er met de eerste Sushito bestelling van afgeweken met vis en nu dan maar met een goede burger. Want dat is toch best lekker op zijn tijd. We gaan dus voor de burgers en friet. Because: FriYay!

Zaterdag – Tanoshii Sushi

De laatste dag van de Thuisbezorgd.nl Experience. Dat moet dan wel een bestelfeestje worden hoor. HA! En of dat het was: getipt via Instagram, Tanoshii Sushi. Drie heerlijke special rollen besteld en natuurlijk wakame (zeewiersalade), edamame en voor vriendlief yakitori spiesjes. Ik vond het wederom erg geslaagd, maar ik zat vrij vol van de borrel ’s middags met vrienden, dus we hebben wat bewaard voor de dag erna.

thuisbezorgd

Zo. Dat was ‘m. Een week lang elke avond besteld via Thuisbezorgd.nl. En het heeft me enorm verrast. ik had een vooroordeel dat alles alleen maar in de categorie ‘pizza/kapsalon’ zou vallen, maar niets is minder waar. Ik heb toch wel 80% van de tijd lekker gezond gegeten. Alleen de burgers waren iets minder in die categorie, maar hé, 5 van de 7 super gezond en met lekker veel veggies vind ik een top score voor deze week.

Als jij nog favo niet te missen adresjes voor me hebt, laat het me weten in de comments. Want vaker bestellen, ga ik zeker doen !

liefs

Daisy

thuisbezorgd.nl experience food sushi

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie