Less is More maand bijna van start + Less is More FAQ’s

Food, Health  /   - 

De dag na kerst hebben we ‘m er gelijk ingegooid bij je: de aankondiging van de Less is More maand in januari. In een notendop gaan we je de hele maand januari (nog meer) coachen en informeren over een gezonde lifestyle. Daarbij gaan we op 7 januari van start met het Less is More afslankprogramma. Dit e-book heeft zich al een paar jaar op rij bewezen als een groot succes, dus we gaan er gewoon nog een keer met zijn allen voor!

In de blog van 27 december lees je alles over de Less is More maand en over het afslankprogramma.

We hebben de afgelopen jaren al veel vragen gekregen en we hebben de meest voorkomende voor je op een rij gezet, met antwoord.

FAQ’s Less is More afslankprogramma

Hoeveel ga ik afvallen?

Dat is lastig te voorspellen en hangt ook af van de mate van overgewicht en je huidige eetpatroon. De ervaring leert dat iemand met matig overgewicht bij dit menu tussen de 0,5-1,0 kg afvalt per week. Maar nogmaals, dit wisselt echt per persoon.

Voor wie is het Less is More afslankprogramma geschikt?

Het programma is geschreven voor vrouwen tussen de 20-45 jaar oud, met een actieve lifestyle. Met enige aanpassingen is het ook geschikt voor mannen en een oudere leeftijdscategorie.

Kan de rest van mijn huishouden/gezin ook mee-eten?

Dat kan zeker. Er staan duidelijke richtlijnen in zodat je kan zien hoeveel iedereen nodig heeft en daar kun je het programma makkelijk op aanpassen.

Ik ben vegetarisch, kan ik dit dan wel volgen?

Ja zeker. Het menu is zo samengesteld dat er alternatieven te vinden zijn voor vleesproducten. Er is ook een mogelijkheid om de vis te vervangen. Je vindt extra info in het E-book over het volwaardig vervangen van vlees en vis. Er wordt sowieso niet elke dag met vis en/of vlees gewerkt. Er staan al veel vegetarische maaltijd in. Je zou het programma flexitarisch kunnen noemen.

Ik ben veganistisch, kan ik dit dan wel volgen?

Ook dat kan, alleen raden wij wel aan extra goed op te letten bij het volwaardig vervangen van dierlijke producten en het bij slikken van vitamine B12.

Ik heb een allergie/intolerantie, kan ik dan wel meedoen?

In principe zijn alle producten makkelijk te vervangen, mocht je specifieke vragen hebben dan kan je die ons stellen en denken we met je mee.

Ik heb een druk leven, is dit programma dan haalbaar?

 Heel herkenbaar, maar ook daar hebben we rekening mee gehouden. De recepten zijn vrij eenvoudig en de ingrediënten zijn allemaal verkrijgbaar bij ‘de gewone’ supermarkt. We geven je kant-en-klare boodschappenlijstjes. Je hebt ook de mogelijkheid maaltijden en tussendoortjes met elkaar te wisselen en je bent dus best flexibel.

Feestjes, borrels, uitgaan, kan dat nog wel?

Dacht het wel, dat is veel te leuk. Buiten voedingsadvies krijg je ook coaching een lifestyletips zodat je weet hoe om te gaan met hier en daar een uitspatting.

Ik heb al heel vaak een dieet geprobeerd, maar nooit met langdurig succes. Waarom zou dit programma mij dan wel lukken?

 Dat kan inderdaad heel frustrerend zijn en het is voor veel mensen een probleem. Dit programma is geen dieet, maar een totaal aanpak zonder afzien. De gerechten zijn smaakvol en makkelijk te bereiden. Het is geen crashdieet, dus hongerlijden is vrij onwaarschijnlijk. We geven je naast voeding ook sport- en lifestyle adviezen. En het is bewezen dat een totaal aanpak een veel grotere kans van slagen heeft.

Heb je nog meer vragen over het Less is More programma? Stel ze in de comments of mail naar susanne@foodfulness.nl.

Liefs

Daisy & Susanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *