WIN || I Love Running setje + 10% kortingscode

Fashion, Sport, Win  /   - 

Goed nieuws! De I Love Yoga webshop heeft een zusje gekregen: I Love Running. Omdat ik momenteel vaker met mijn hardloopschoentjes in de weer ben, dan mezelf in onmogelijke houdingen op mijn yoga mat vouw, gaat mijn hartje hier nóg sneller van kloppen!

By the way, ik ben zo’n type die haar sportkleding ook ‘gewoon’ draagt. Ik werk vanuit huis, dus hoe lekker is het om dan in een comfy sportlegging te werken, in plaats van een strakke, stugge jeans. Ik weet het wel hoor!

Hoewel ik dol ben op mijn ‘simpele’ zwarte sportlegging (een basic die in iedere sportgarderobe hoort), word ik pas echt heel vrolijk van gekke printjes en kleurtjes. En dat is wat je vindt op I Love Running: de heerlijkste printjes!

Ik mag één hardloopsetje weggeven. En wel van het mooie active wear merk Nadi. Het gaat om een top en legging en het setje heeft een waarde van €105. Je kunt kiezen uit één van deze prints! Wat is jouw favoriet?!  i love running nadi leggings

 

Wat moet je doen om te winnen?

  • Like de Facebook pages van I Love Running en die van I Love Health.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
  • Laat in de comments onder deze blog weten waarom je wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE! DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT. KIJK SNEL OF JE GEWONNEN HEBT!

10% korting in de webshop!

Tot eind juni ontvang jij als lezer van I Love Health maar liefst 10% korting op je bestelling! Vul bij het afrekenen de code ILOVE10 in en je krijgt 10% korting. Geldig tot 30 juni 2016. Go get it!

Nieuwbrief & Runspiration

Tip: abonneer je op de nieuwsbrief van I Love Running zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste setjes en merken! Of volg de webshop op Instagram voor je dagelijkse portie runspiration!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

91 reacties

  1. HOERA WE HAVE A WINNER!

    MELISSA VAN STIPDONK
    Van harte gefeliciteerd!!

    Wil je een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan zorg ik dat het bij iloverunning.nl terecht komt en nemen ze snel contact met je op.
    Veel plezier ervan!
    Alle andere deelnemers: dank voor alle leuke reacties ?

    Liefs,
    Daisy

  2. Lijkt me super om een van die prachtige sets te mogen winnen. Ik ken ze nog niet maar zo te zien, zijn ze een mooie aanvulling op mijn kleurrijke sportgarderobe ? Met zo’n opvallend setje doe ik m’n (niet zelfverzonnen) bijnaam FASTionista ongetwijfeld eer aan tijdens mijn trainingen op de weg of atletiekbaan, een wedstrijd of in de sportschool ???

  3. Zomer waar blijft de zomer??? …dan maar het zonnetje in huis zijn met dit stralende sportoutfitje…? Allemaal superrrrr leuk!

  4. Wauw, setje 2 is zo gaaf! Mijn zwarte tight is inmiddels bekroond tot pyjamabroek, dus ik ben wel toe aan een nieuwe!

  5. Heehee,

    Wat leuk dat je zo een actie doet en daardoor anderen nóg meer motiveert om gezond en fit te leven.
    Ik zou het super leuk vinden om deze actie te winnen en mijn vriendinnen ontzettend jaloers te maken.
    Met zijn 5e zijn wij sinds vorige maand bezig met een fit journey omdat wij onze ouden levens zat zijn.
    Het doel hier is om zo fit en gezond mogelijk te gaan leven en hier veel energie uit te halen.
    Daarom doen wij ook mee met de dam tot dam at night ( om een eerste doel te hebben),
    Het zou mij super leuk lijken om dan te shinen is één van deze te gekke outfits.
    Want laten we wel wezen, ze zijn natuurlijk allemaal super leuk om in rond te hupsen!

  6. De black desert zou ik heel graag winnen omdat ik dan niet alleen blij wordt van het sporten maar ook van de kleding die ik draag. Door het sporten wordt ik soepeler, vrolijker en energieker. Met dit setje wat je al lekker overdag in huis kan dragen word de dag ook nog eens relaxed. En ik wil me natuurlijk niet alleen goed voelen maar er ook goed uitzien ( ok bij de start van het sporten dan. Na afloop van een rondje hardlopen ziet mijn haar eruit alsof ik ruzie heb gehad met mijn föhn en mijn gezicht heeft meer weg van een te rijpe tomaat ☺️)met dit setje doe ik dat gegarandeerd.

  7. Na een lange periode van zware medicijnen mag ik ein-de-lijk weer gaan sporten! Ik ben supersuperblij dat deze periode erop zit en ben helemaal klaar om er vol voor te gaan. Hopelijk met zo’n mooie legging en top!! 😀

  8. De laatste print maat M zou perfect matchen bij mijn hardloop schoenen. Sinds kort doe ik twee keer in de week kickboksen en speel ik basketbal, dit alles doe ik op het moment met 1 sport setje. Deze set is de perfecte afwisseling 😉

  9. Super hippe en heel belangrijk goedzittende en kwaliteitsbroek voor veel wandel en hardloop plezier, mijn favoriet is de grijsgemeleerde

  10. Zodat ik lekker mijn conditie op peil kan houden in zo’n mooi setje! Mijn voorkeur is het setje met de print Black Desert in maat: S!

  11. Ik vind de tweede setje onwijs gaaf! Momenteel ben ik bezig met een krachtprogramma, maar ik merk dat alleen kracht opbouwen mij een beetje ten nadele werkt. Mijn conditie is er zo op achteruit gegaan! Het wordt dus tijd om weer een beetje op mijn conditie te focussen en dat betekent dus rennen, rennen en rennen! Met zo’n gaaf setje, raak ik natuurlijk wel extra gemotiveerd. <3 😀