WIN || 3 x Blueprint Snow Goggle – BSG2 – twv €150

Sport, Win  /   - 

Het kan je niet ontgaan zijn dat ik graag sport. Met een blog als I Love Health, is dat vast geen complete verrassing. Ik vind van alles leuk, maar mijn hart gaat pas echt sneller kloppen van snowboarden. Mijn wintersportgarderobe is op zijn zachtst gezegd ‘uitgebreid’ te noemen. Ik heb heus geen 8 jassen en broeken, maar als je je bedenkt dat je het zo’n 6 dagen per jaar draagt, is alles waarvan je meer dan één exemplaar hebt ‘vrij veel’. Comfort, functionaliteit en kwaliteit staan voorop als het op je wintersportkleding aankomt. En warmte natuurlijk! Maar coole looks op de piste zijn ook zeker niet verboden. En dat geldt ook voor mijn snow goggle (skibril). Een goggle moet natuurlijk perfect zicht bieden en niet beslaan, maar – inderdaad – ook gewoon hele goede looks hebben. Je voelt het bruggetje al aankomen: deze nieuwe snow goggle van Blueprint – de BSG2 – heeft het allemaal. Ik kan niet wachten ‘m uit te mogen testen ergens op een witte bergtop. Maar eerst mag ik er drie onder jullie verloten! Blueprint Snow Goggle BSG

De BSG2 snow goggle in’s & out’s

Het mooie van de BSG2 goggle is dat ‘ie de kwaliteit biedt van een goggle van zeg €200 tot €250. Dat zijn helaas de prijzen van de big brands (je betaalt dus gewoon dik voor de marketing en de ‘naam’). De BSG2 is de helft van die prijs. Nu kost ‘ie namelijk maar €109 (als lanceringsprijs. Daarna kost ‘ie €150). Even alle facts op een rijtje voor je. Of kijk de video gewoon even!

  • Je kunt heel easy van lens wisselen door een magneetsysteem. 10 sterke magneetjes houden de lens op de plaats. Verwisselen doe je in nog geen 5 seconde. Je voelt de kracht van de magneten als je dit verwisselt.
  • Geschikt voor alle weersomstandigheden doordat je zo makkelijk van lens kunt wisselen.
  • En die lens is dus van top kwaliteit, want: hydrophobic coating, Anti-Reflective (A/R) coating, 100% UV protection, super anti-fog en anti-scratch coating. (Google dat maar!)
  • Onbreekbaar frame, hoe hard je wipeout ook is 😉
  • Ook de straps (band) van de BSG2 kun je verwisselen. Voor elk outfitje een bijpassende strap dus. Love it.

Blueprint Snow Goggle BSG

Alle features, uitvoeringen qua lenzen en straps en prijzen vind je op deze site. Blueprint verkoopt de goggle via Kickstarter.com. Ze willen eerst een bepaald aantal bestellingen hebben behaald voordat ze de goggle in productie nemen. Heel tof: binnen 24 uur was dit doel al bereikt! Neemt niet weg dat je natuurlijk alsnog een brilletje kunt bestellen 😉

Blueprint Snow Goggle BSG
Het kostte me zo’n miljoen selfies voordat ik de goggle een beetje fatsoenlijk op de kiek had. NIET TE DOEN, een selfie maken van een refelecterende lens zonder dat je hele huis (incl. bende) te zien is in je bril. Zoals op deze foto dus… Een hele uitdaging…

Oké. Je bent om. Ik voel het! Nu wil je deze Blueprint snow goggle dus heel graag hebben. En dat kan! Ik mag er drie weg geven. Wat moet je doen? Easy as always:

Zo kun je de Blueprint snow goggle winnen

  • Like de Facebook page van Blueprint Eyewear en die van I Love Health.
  • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost.
  • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij deze Bleuprint Snow Goggle wilt winnen! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren.)

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

Kun je niet wachten tot je weet of je gewonnen hebt? Neem dan vast een kijkje op de productpage van de BSG2 op Kickstarter.com. Daar bestel je jouw goggle voor een heel fijn prijsje. De normale prijs zal €150 worden. Maar nu kun je nog mee doen met een earlybird pakket vanaf €109!

X

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

184 reacties

  1. HOERA!!!

    DE WINNAARS VAN DEZE BLUEPRINT SNOW GOGGLE ZIJN BEKEND!!!

    Sabine van Bragt, Bram Raatjes, Judith de Blauw

    VAN HARTE GEFELICITEERD!

    Willen jullie een mail sturen naar mail@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan zorgen we er voor dat deze brillen zo snel mogelijk jullie kant op komen! Alvast heel veel winters plezier ervan!

    Aan alle andere deelnemers: heel erg bedankt voor jullie leuke reacties! Helaas had ik er maar drie weg te geven, maar er komt vast snel weer een andere toffe winactie voorbij!

    Liefs,
    I Love Health

  2. Wat een mega gave skibril!!
    Ik ga in januari voor de tweede keer op wintersport in Saalbach Hinterglemm en daarvoor zou deze bril echt fantastisch zijn. Ik hoop zo dat ik hem win 🙂 fingers crossed.

  3. Wauw! Net toevallig gisteren wat over gelezen. Lijkt me echt super handig, nooit meer gedoe met weersomstandigheden en wisselen van brillen (als je die luxe natuurlijk hebt). Net deze week de skivakantie geboekt voor tijdens de kerst! Dus kan de goggle meteen uittesten! Ik houd echt van skieen, het vrije gevoel wat je hebt als je over de bergen gaat, fantastisch!

  4. Wauw, zo’n gave en goede bril is echt de investering waard… alleen toch nog zo ongelofelijk duur. Het fijne aan wintersport vind ik altijd het vroeg wakker worden onder de winterse dekens en de dag meteen vol energie te beginnen in de frisse berg lucht! Gecombineerd met een hoop gezelligheid en door lekker de hele dag door te brengen op de piste, met natuurlijk deze onwijs gave bril om mee te shinen 😉

  5. Ik ga altijd steevast onderuit als ik een paar sprongen (die overigens heel hoog voelen, maar eruit zien alsof er een kikkertje over de piste gaat…) wil maken. En nee, dit komt niet door mijn skitechnieken, maar omdat ik het vertik een fatsoenlijke bril te kopen voor die asociale prijzen terwijl je leeft op stufi. Heel hartelijk welkom deze bril! Zal ik meteen even een filmpje van het resultaat maken terwijl ik spring!