Salade van rode biet, geitenkaas en appel met kiemen

Bijgerechten, Diner, Lunch, Recepten  /   - 

We hebben weer een heerlijke salade met kiemen voor je! Deze salade van rode biet heeft in combinatie met de appel een lekkere frisse smaak. Bovendien is ie simpel te maken. Vinden we fijn!

Voor deze salade hebben we naast rode bieten, ook rode bietenkiemen gebruikt. Deze kiemen hebben een super mooie donkerrode kleur. Die kun je dus goed gebruiken ter garnering van gerechten. Ze hebben een beetje een aardachtige smaak

Ingrediënten salade van rode biet

voor 2 personen

  • 1 zakje rucola
  • 400 gram gekookte rode biet
  • 50 gram geitenkaas
  • 3/4 appel
  • handje rozijnen
  • handje amandelen

Bereiding salade van rode biet

  1. Wij hadden al voorgesneden gekookte biet gekocht. Als je dat niet hebt: snijd de biet in kleine blokjes.
  2. Snijd de appel in dunne plakjes.
  3. Verdeel de rucola over twee bordjes.
  4. Strooi daarover de rode biet.
  5. Leg de partjes appel in het midden op de bordjes.
  6. Verbrokkel de geitenkaas boven de bordjes.
  7. Strooi daarover wat rozijnen en amandelen.

Klaar ben je!

Salade van rode biet

Meer weten over kiemen? Kijk dan op kiemgroenten.nl!

Enjoy!

Xx
Tessa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 reacties

  1. Pingback: javsearch.mobi
  2. Pingback: facebook1
  3. Pingback: facebook
  4. Pingback: a2019-2020
  5. Pingback: cleantalkorg2.ru
  6. Pingback: 2019