Bagel met avocado, gerookte zalm en citroen // NY STYLE

Lunch, Recepten  /   - 

Een aantal weken geleden ben ik naar New York geweest. En als je New York zegt, zeg je brunchen, bagels en avocado toast. Best of 3 worlds. Heerlijk. Dat bracht ons op een idee. Dat kunnen wij ook. Helemaal ILH proof. Een volkoren bagel met sour cream, avocado, zalm en geraspte citroen. Benieuwd naar het recept? Lees snel verder.

Ingrediënten bagel met avocado en gerookte zalm

Dit recept is voor 1 bagel

  • 1 volkoren bagels
  • 1/2 avocado
  • 2 plakjes gerookte zalm
  • 1 el sour cream
  • 1/2 citroen
  • Peper en zout

Bereidingswijze bagel met avocado en gerookte zalm

  1. Begin met het prakken van de avocado. Voeg hier wat citroensap, peper en zout naar smaak aan toe. Doe hetzelfde met de sour cream.
  2. Snijd de bagel doormidden en verdeel de avocado over de ene helft van de bagel.
  3. Verdeel de  zalm over de avocado smash.
  4. Besmeer de andere helft met de sour cream.
  5. Dubbel klappen en aanvallen. Nu proberen te eten zonder de morsen.

>> Op zoek naar meer lekkere receptjes voor de lunch? Neem hier snel een kijkje >>

Wat is jouw favo beleg op een bagel? Laat het ons weten in een reactie.

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *