Zo zag de healthy (en super sunny) maand juli eruit bij ILH!

Food, Health  /   - 

De tweede blog in de serie: ‘Deze maand op de redactie’. Wij geven jullie weer een kijkje in onze maand juli: wat hebben wij zoal gedaan, welke leuke plekjes hebben we bezocht, wat voor lekkere dingen hebben we gegeten, heftige sportsessies en meer. Dat het hot, hot, hot was, is een ding dat zeker is. Hoe zijn wij de hitte doorgekomen?

Daisy’s maand!

Verrassingsweekendje weg voor mijn verjaardag (die in mei was). Dit begint goed 🙂
My sport squad is better than yours! We hebben net mijn laatste lesje boksen gevolgd met zijn drieën, waarna we gezellig gaan ontbijten in het Vondelpark. Jet in het midden, Marije op rechts!
Ook een van mijn laatste rondjes hardlopen! Door mijn zwangerschap moet ik mijn sportroutine wat aanpassen. Daarover komt eind deze week een blog online. Je ziet in elk geval, ik ben hartstikke traag. Dat komt omdat ik regelmatig wandel tijdens het rennen.
Als de zon schijnt, je hebt geen afspraken in je agenda en je bent eigen baas, dan ga je natuurlijk naar het strand om te werken en te chillen! Ochtendje werk + ontbijt bij Hippie Fish Zandvoort. En ’s middags lekker op een bedje onder de parasol met een boekje!
Aan de tomatensap in Brugge met mijn lief. Heerlijk weekendje gehad.
Ontbijten bij Le Pain Quotidien in Brugge. Mmmm. Lekker!
Goals voor mijn balkon. Dit was bij Bleyenburg in Den Haag. Hele leuke zaak, aanrader.
merel en daisy
Zo gezellig: samen zwanger met vriendin Merel. We waren uitgenodigd voor een boottripje door Amsterdam voor mommy’s en mommy’s-to-be.
daisy en roij, festival
Dagje dansen en sjansen met mijn lief op een festival. Zo fijn deze zomer!
daisy, sport, the workout studio
Sportles en lachkick bij mijn zus Debby van The Workout Studio!

 

Mirte

mirte, juli
Man, man, man, er komt geen einde aan dit fijne weer. En dat vind ik helemaaaal geen ramp! Laptopje erbij en lekker blogjes tikken in de zon. Niks te klagen!
Vandaag ben ik heerlijk aan het werk geweest op het hoofdkantoor van Scotch & Soda in Amsterdam. Met dit als uitzicht, is dat helemaal niet vervelend!
Tussen de bedrijven door, samen met mijn love in de zon op het terras.
Gymtime! 30 graden of niet, er wordt gewoon gesport.
Ohja, ik wil wat vaker vega te eten. Ik probeer hier tegenwoordig wat meer aandacht aan te besteden!
Ik probeer een week geen brood te eten. Gewoon zomaar eigenlijk, om te kijken of ik er iets van merk. Tussen de middag dus een lekkere salade gemaakt met o.a. kikkererwten en geitenkaas!
Precies! Ik heb weer eens een lekker pannenkoekje gemaakt voor ontbijt.
De opperdoezen zijn er weer! Mijn favo aardappel.
Heerlijk, rond een uur of 20:00 wanneer het iets koeler wordt buiten, nog even een rondje rennen!
Yessss! Nieuwe renners. Ik was al eventjes op zoek naar nieuwe hardloopschoenen, toen ik deze vrolijke stappers tegen kwam. Blauw met roze, I like!

Lindelotte

juli, Lindelotte
Mijn huisgenootje was jarig en gaf haar 21 diner. De tafel was onwijs mooi gedekt en het was een hele leuke avond met super lieve speeches en heerlijk eten!
juli, Lindelotte
Ik bakte een bananenbrood voor een ontbijtje aan het water. Eerst een verfrissende ochtendduik en daarna een stuk vers bananenbrood. Mmm..
juli, Lindelotte
Mijn ouders wonen aan de Lek en hebben daar een bootje. Als je ’s avonds de boot aanlegt in de schattig verlichte haven heb je helemaal een vakantiegevoel.

 

juli, Lindelotte, run
Ik heb het hardlopen herontdekt! Ik rende weer een hoop kilometers deze maand. Vooral ’s ochtends vroeg was dat prima uit te houden, ondanks de warmte. Heerlijk om te rennen als de wereld nog een beetje slaapt.
lindelotte, boot, varen
Op de boot is het heerlijk vertoeven met warm weer. Af en toe een duik en het water en lekker tannen.
Ik at deze heerlijke bowl op het strand in Noordwijk.
juli, Lindelotte, vondelpark
Ik bracht een avondje door in het Vondelpark met mijn vriend. We bestelde een super lekkere vegan pizza bij Mastino V. It’s all about balance. 😉
Lindelotte, fitbit, versa, nike
Ik mocht de Fitbit Versa testen en dat kwam goed van pas tijdens mijn morning run. Binnenkort verschijnt er een review online.
juli, Lindelotte, pallets
Samen met mijn moeder ben ik creatief aan de slag gegaan voor een nieuwe tuinset. Met wat pallets en leuke kussens hebben we een heerlijke zithoek gemaakt!

Dat was de maand juli van de ILH redactie. Hoe zag jou maand eruit?

Liefs, Daisy, Mirte & Lindelotte

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie